Acasă Liga II Învinsi dintr-un penalti acordat în secunda 30

Învinsi dintr-un penalti acordat în secunda 30

154
0

Auxerre Lugoj – CSM Rm. Vâlcea 1-0

 

Învinşi dintr-un penalti acordat în secunda 30

 

Deşi Costel Pană a promis că echipa pe care-o pregăteşte va juca altceva la Lugoj, CSM-ul s-a lovit, ca şi la Târgovişte, de o replică extrem de dârză a formaţiei gazdă. Cerbicia grupării cu nume franţuzesc, promovată în premieră în Liga Secundă, a apărut cu deosebire după deschiderea scorului, ce s-a produs chiar în minutul 1. După ce au fost înfrânşi la Târgovişte în ultimul minut de joc, dintr-un penalti absolut gratuit, „municipalii” au pierdut la Lugoj datorită unui gol marcat la puţin timp după startul partidei, culmea, tot dintr-un 11 metri, de data aceasta acordat pe drept. Era doar secunda 30, când Bier i-a pasat neglijent portarului Pampea, iar mingea a fost interceptată de un jucător al gazdelor, greşeală pe care fundaşul vâlcean a „remediat-o” printr-un fault în suprafaţa de pedeapsă. Penalti clar, pe care Pintilie l-a executat cu precizie, aducându-le pe gazde în avantaj (1-0). Marcaţi psihic de golul primit, vâlcenii au jucat slab până la pauză, însă în repriza secundă şi-au mai revenit cât de cât, periclitând de câteva ori poarta adversă, dar egalarea nu s-a produs. Tehnicienii CSM-ului au forţat atacul, au intrat pe teren Moţ, Murineanu şi Lepădatu, schimbări care n-au avut nici un efect în econonmia partidei. A fost al doilea meci fără gol marcat de „municipalii” în deplasare, singura consolare pentru elevii lui Pană şi Teleşpan fiind aceea că au fost bătuţi de două grupări care se află în prezent pe podiumul Seriei a II-a.

Au jucat pentru CSM: Pampea – M. Dumitru, Bier (Moţ), Situwe, L. Popa – Vlăduţi, Kalvin (Lepădatu), A. Savu, Negruţ (Murineanu) – Ciortan, Budean.

 

N-a jucat Robicek

 

Accidentat în meciul cu Unirea Alba Iulia, juniorul Constantin Robicek nu a fost folosit de antrenorii CSM-ului la Lugoj, locul său în angrenajul pus la punct de tehnicienii echipei fiind luat de Vlăduţi. Mai mult decât atât, se pare că Robicek, unul dintre preferaţii lui Pană, va fi indisponibil şi la partida de sâmbătă cu FC Caracal.

A debutat Situwe

Prestaţia mai puţin bună a lui Cumpănaşu, atât la Târgovişte, cât şi cu gruparea din Alba Iulia, i-a îndemnat pe Costel Pană şi Dumitru Teleşpan să încerce şi o altă soluţie în defensivă. La Lugoj, la CSM şi-a făcut apariţia pe terenul fundaşul de culoare, Emanuel Cristian Situwe, aflat la primul său meci oficial pentru gruparea vâlceană.