Acasă Liga V Egalitate echitabila

Egalitate echitabila

97
0

Avântul Amărăşti – Prima Prundeni 0-0

Egalitate echitabilă

   Pe o bază sportivă superbă, într-un parc mirific şi în faţa a aproximativ 100 de spectatori, cele două echipe au reuşit să ofere un atractiv spectacol în care jucătorii au demonstrat că se poate juca fotbal lăsând la o parte trivialităţile. Nu aceasta s-a întâmplat şi pe băncile tehnice ale celor două e echipe, unde oficialii au acuzat uneori unele decizii ale centralului Constantin Popescu (un arbitraj ce nu a influenţat desfăşurarea partidei), în urma cărora delegatul echipei oaspete, Mihai Popescu, a fost evacuat din incinta terenului încă din prima repriză. Prima Prundeni a venit la Amărăşti să recupereze punctele pierdute în prima etapă în faţa „ceramiştilor” din Lungeşti (echipă pentru care oficialii din Prundeni au numai cuvinte de laudă). Cu Rădulescu împins în faţă, agresiv şi cu experienţa atâtor ani de fotbal, ajutat de deschiderile în adâncime ale lui Duică şi Ţunduc, Prima Prundeni a păcătuit prin lipsa de concentrare la finalizare. Avântul Amărăşti, cu o nouă faţă, schimbată de cei ce se ocupă acum de destinele ei (primarul Drăghici şi vice-primarul comunei) nu a crezut în şansa ei şi putea, cu mai mult curaj, să-şi apropie victoria. Având în Poşircă mintea limpede la mijlocul terenului (jucător foarte tehnic) şi în Pricolici siguranţa în apărare ce a asigurat o anumită linişte echipei, cei din Amărăşti au reuşit să se apropie de valoarea partenerului de joc, partener ce etapă de etapă se îndepărtează de locul ce-i conferă dreptul de promovare în Divizia D.Au evoluat formaţiile:

 

Avântul Amărăşti (echipament albastru complet): Jianu – Dumitru, Nedelcu, Dîrlea, Mihai, Poşircă, Ancuţa, Pricolici, Vâlvoi (cpt), Proteasa, Jianu. A mai jucat Gheorghe.

 

Prima Prundeni (echipament galben-violet): Fildiroiu – Popa (cpt), Ionescu, Carcadia, Teodorescu, Strobel, Tăbîrţoiu, Duică, Rădulescu, Ţunduc. A mai jucat Stancu.

Au arbitrat: Constantin Popescu – la centru, ajutat la cele două linii de Cosmin Zmărăndoiu şi Emil Zaharioiu. Observator: Tache Bolovan.

– Sandu ŞOCU