Diverse

Tudorica revine la conducerea AJF

Birou Executiv „ilegal” în mandatul lui Costică-Vâlcea?

Tudorică revine la conducerea AJF

* el îl va înlocui pe Mitică Drăgănescu

  După ce în primăvara anului trecut a fost înlocuit de la şefia arbitrajului vâlcean, Ion Tudorică a pierdut în acelaşi timp şi dreptul de a face parte din Biroul Executiv al AJF. Revenirea sa în fruntea arbitrajului nu a coincis şi cu revenirea în Birou pentru că, între timp, într-o Adunare Generală şi în câteva şedinţe de Birou, la propunerea lui Constantin Pintilie şi a altora, s-a decis ca şeful arbitrilor, indiferent cine ocupă această funcţie, să nu mai facă parte din Birou, ci să se supună acestuia. Ca urmare s-a luat în toamnă decizia de a-l primi în Biroul Executiv pe Dumitru Drăgănescu, al doilea reprezentant al echipelor din Divizia Onoare, ca membru supleant, cu drept de a participa la discuţii, de a face propuneri, dar fără drept de vot. Prezenţa celui de-al doilea reprezentant al echipelor din Divizia Onoare în Biroul executiv trebuia validată la recenta Adunare Generală.

   Ce s-a petrecut între timp? Mister! Noul preşedinte al AJF Vâlcea nu a găsit în nici un proces verbal al Adunărilor Generale anterioare în care prezenţa lui Drăgănescu să fie legiferată. Astfel, la şedinţa de săptămâna trecută, Biroul Executiv al AJF a fost format din opt membri: Mihai Persu – preşedinte; Constantin Pintilie şi Viorel Neacşu – vicepreşedinţi, Iustin Croitoru – secretar; Gheorghe Joiţa – trezorier; Dan Săraru – membru, reprezentantul cluburilor din Divizia D; Florin Mănoiu – membru, reprezentantul cluburilor din Divizia Onoare; Emil Ciulei – membru, reprezentantul cluburilor de copii şi juniori.

  Întrucât la această şedinţă de Birou au fost validate şi componenţele Comisiilor din cadrul AJF Vâlcea, a noua persoană din Biroul Executiv va fi Ion Tudorică, preşedintele validat al Comisiei Judeţene de Arbitri Vâlcea. Concluzia: Tudorică va fi, din nou, coleg cu Pintilie!

Marian IOJA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button