Diverse

Derbiuri la juniori

• CSM II Rm. Vâlcea şi Lotru Brezoi şi-au disputat supremaţia în Liga a IV-a

La mijlocul acestei săptămâni, mai precis miercuri, 8 octombrie, în etapa a IX-a (intermediară) din cadrul Ligii a IV-a, cele mai bune echipe de juniori din Vâlcea şi-au disputat întâietatea pe plan local. S-au aflat faţă în faţă CSM II Rm. Vâlcea şi Lotru Brezoi, grupări situate pe primele două locuri în ierarhia elitei judeţene. Fiecare dintre cele două formaţii şi-au învins fără drept de apel adversarele de până acum, iar meciul direct urma să decidă cine deţine cu adevărat supremaţia la acest nivel. Contrar aşteptărilor, meciul nu a fost deloc atât de echilibrat. Elevii lui Cristi Lazăr s-au impus categoric, cu 9-1, rezultat care a schimbat ordinea pe podium. CSM II a rămas lideră (cu maxim de puncte acumulate: 36), însă pe locul secund a trecut acum Minerul Berbeşti (33), în timp ce Lotru Brezoi a coborât pe 3, cu doar 32 de puncte în cont.

Interesant este faptul că duelul de miercuri s-a consumat între două echipe care au în spate structuri cât se poate de bine organizate pentru creşterea tinerelor talente fotbalistice. La CSM acest lucru a fost pus la punct acum patru ani, în timp ce la Brezoi inaugurarea oficială a Centrului de Copii şi Juniori a avut loc chiar de curând, pe data de 1 octombrie.

„Municipalii” joacă sâmbătă, la Berbeşti

În următoarele două etape se vor disputa şi celelalte două derbiuri. Mai întâi, sâmbătă, 11 octombrie, CSM II Rm. Vâlcea va merge la Berbeşti, unde trebuie să-şi apere „coroana” de lideră. Ulterior, peste o săptămână, se va desfăşura şi meciul dintre Minerul şi Lotru Brezoi, tot la Berbeşti. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button