Liga IV

Conexin Runcu, a doua înfrângere categorică în campionat

Sâmbătă, Conexin Runcu a înregistrat cea de-al doilea eşec în acest tur de campionat, în faţa unei grupări care era favorită, numai dacă ne gândim la transferurile efectuate în această vară, prin aducerea de jucători din eşaloane superioare. Prin golurile lui Apostol, Albinaru, Cosma şi Nedescu, Sportul Rm. Vâlcea a dovedit că se va număra printre combatantele la titlu, asta în cazul în care se va ţine de treabă pe tot parcursul campionatului.

Iulică Dincă: „Mă gândisem la retragere”

Noua înfrângere la scor pentru Conexin Runcu nu a picat chiar bine pentru antrenorul Iulică Dincă, care a avut în vedere chiar să renunţe la pregătirea echipei. „Pentru mine, acest nou eşec m-a demoralizat puţin. Nu-s obişnuit să pierd aşa de categoric. Am primit primul gol, după care jocul nostru s-a destrămat. Suntem în criză. Jucătorii  formulei de joc pe care o introduc pe teren nu se prezintă la antrenamente. Domnul Anghelescu, finanţatorul nostru, este optimist chiar şi după aceste insuccese şi face eforturi considerabile prin care să-şi susţină cele două echipe înscrise în campionat. Luasem în calcul varianta de a mă retrage de la echipă, pentru că nu vreau să mă folosesc de fondurile lui şi să nu se vadă niciun rezultat. Săptămâna aceasta vom încerca să mai aducem trei-patru jucători cunoscuţi şi sper să dovedim că ştim fotbal”, a afirmat antrenorul de la Conexin, Iulică Dincă.

Cristi Manu: „Suntem mai puternici ca atunci când am luat Cupa şi campionatul”

De partea cealaltă, oficialul echipei Sportul, Cristi Manu, s-a arătat mulţumit de forma bună a jucătorilor transferaţi, declarând că: „Cei trei jucători de marcă aduşi vara aceasta au confirmat în această partidă. De exemplu, Apostol, transferat de la FC Cisnădie, nu are egal în acest campionat. Albinaru şi Nedescu au demonstrat încă o dată că dacă vor să joace pot să facă spectacol. Chiar şi aşa, trebuie să recunosc că adversarii au fost puternici şi ne-au pus ceva probleme. Doar amintind că timp de 43 de minute au rezistat fără să primească gol e ceva, în condiţiile în care avem atacanţi de valoare. Vom câştiga campionatul anul acesta, pentru că avem buget mai mare la Ghecon Lăpuşata”.

Forţe proaspete la Runcu

După ce a pierdut partida cu Dinamo 2007 Rm. Vâlcea, finanţatorul grupării din Runcu, Marius Anghelescu, a făcut mai multe schimbări în componenţa echipei. La Conexin au ajuns mijlocaşii Florin Marian Apostol (de la CSM II Rm. Vâlcea) şi Marius Anghelescu (AS Şirineasa), fundaşii Nicolae Gruia (CSM II) şi Ion Grecu (CSM II), precum şi un junior, Alexandru Costea (FC Ciobanu 98). Potrivit declaraţiilor lui Marius Anghelescu, principalul obiectiv al echipei din Runcu rămâne clasarea pe o poziţie în primele 10.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button