Acasă Fără categorie 3 minciuni despre cazinourile online

3 minciuni despre cazinourile online

57
0

Cazinourile on-line sunt o modalitate simplă prin care poţi să câştigi bani mulţi chiar de acasă, fără să te deplasezi niciodată într-un cazinou on-line. Aşa cum se întâmplă în mai toate domeniile unde apare o noutate care merge bine şi începe să aibă succes din ce în ce mai mare, şi în industria cazinourilor şi jocurilor de noroc au apărut tot feluri de minciuni şi de mituri. Şi mai grav este că multă lume chiar le crede şi imaginea cazinourilor on-line are de suferit de fiecare dată când acestea sunt aduse în discuţie.

Care ar fi trei cele mai mari minciuni despre cazinourile on-line?

  • Jocurile de noroc din cazinouri sunt ilegale – nu sunt ilegale deloc, există peste tot legislaţie care are grijă ca toate cazinourile on-line să îşi desfăşoare activitatea în mod legal, există autorităţi care le controlează şi care sunt mereu cu ochii pe ele. Cazinourile on-line au doar jocuri de noroc legale, toate câştigurile sunt legale şi sunt impozitate corespunzător, multe cazinouri sunt doar extensii ale cazinourilor fizice celebre, aşa că nu trebuie să îţi faci griji în privinţa lor;
  • Cazinoul on-line X este cel mai bun – nu există aşa ceva, fiecare jucător poate să aleagă ce fel de cazinouri vrea. Depinde doar de numărul de jocuri de noroc oferite în cazinourile on-line, aşa ajunge cazinoul X să îşi spună cel mai bun din toate variantele disponibile pe piaţă. Faza cu cel mai bun este deja una de marketing pe care foarte multe cazinouri o mai folosesc, deşi nimeni nu mai crede în acest cel mai bun. Sunt doar cazinouri on-line unde poţi să câştigi ceva mai bine şi asta doar dacă ai strategii bune şi ai răbdare, ştii ce jocuri de noroc să alegi, deci depinde doar de tine. Ai cazinouri cu oferte speciale precum 888 rotiri gratuite, dar și altele care oferă premii în bani;
  • Asistenţa tehnică sau de la departamentul relaţii clienţi este permanentă – cât se poate de fals. Nu stă nimeni să îţi răspundă pe loc la orice oră, chiar dacă se lucrează şi în ture, ceea ce nu vei vedea în ţara noastră. Ţi se va răspunde după x ore sau chiar zile şi vei avea o experienţă cam la fel ca în orice fel de de cazinoul on-line. Programul asistenţei este unul fix, dacă mai rămân probleme nerezolvate se vor rezolva a doua zi, plus că vin foarte multe cereri de la clienţi şi angajaţii sunt puţini. Deci nu te mai baza pe afirmaţiile cazinourile legate de relaţiile clienţi şi de rapiditatea răspunsurilor primite.

Alege să te informezi doar din surse sigure și nu mai crede în toate miturile care sunt lansate, de cele mai multe ori, de cei care nu au deloc habar despre pariuri și păcănele!