Acasă Liga III Se vede play-off-ul de la Fedeleșoiu! Dăești, victorie concludentă cu Cristi Munteanu...

Se vede play-off-ul de la Fedeleșoiu! Dăești, victorie concludentă cu Cristi Munteanu antrenor principal

734
0

Mișcările de trupe din ultimele zile, cu demisia antrenorilor Călin Cojocaru și Cristian Popescu, plus despărțirile de o parte din jucători, printre care și finlandezul Tiihonen, care nu a mai dorit să continue fără Cojocaru, au adus schimbarea dorită la Dăești. Viitorul a obținut sâmbătă după-amiază o victorie clară, la scor de neprezentare, cu Petrolul Potcoava, formație care în tur a obținut cele trei puncte din confruntarea cu vâlcenii (a fost 1-0 la Potcoava).

Samson a deschis scorul în minutul 35, fiind servit perfect de Grecu. Nicula, revenit în primul 11 după ce nu mai prindea nici lotul, a dublat avantajul gazdelor la 2-0 în minutul 55. În minutul 62, Wilfred, după un assist al aceluiași Grecu, a stabilit scorul final: 3-0. Victoria, coroborată cu egalul scos de Cozia în fața celor de la Turnu Măgurele, aduce formația primarului George Popolan la doar două puncte distanță de play-off. Așadar, a fost un debut perfect pentru Cristi Munteanu și Alin Bunescu, ca antrenori la Dăești.

”Încă de la începutul săptămânii am vorbit cu băieții și i-am simțit extrem de motivați, cu chef de fotbal, optimiști, o atitudine care m-a bucurat. Nu știu ce a fost înainte, nu mai contează și nici nu aș mai vrea să vorbim de trecut. Important este viitorul. Am încredere că ne vom putea îndeplini obiectivul. Mai avem la Colonești. Ne dorim să câștigăm, iar dacă și Alexandria se impune în fața celor de la Turnu Măgurele, terminăm anul bine, în primele 4, așa cum ne-am propus. A marcat Nicula, care ajunsese să nu mai prindă nici lotul, a revenit Pîrvu, care s-a antrenat bine de la începutul săptămânii și a jucat iar după accidentare, Vasile. Suntem bine. Am decis să schimbăm sistemul. Am jucat cu doi atacanți. Știam că oaspeții, de la Potcoava, vin să se apere și trebuia să punem un pic de presiune, să-i deschidem. Chiar nu s-a pus problema învingătoarei. Am mai avut ocazii, am pasat, am dominat. Adversarii, doar pe contraatac au încercat să surprindă. A fost bine. Cred că le-am redat băieților plăcerea de a juca. Le-am spus să fie serioși, să muncească și cine e corect cu fotbalul, va juca. Cu siguranță potențialul nostru este mult mai mare decât ce am arătat până acum. Nu știu ce va fi din iarnă. Am discutat și am convenit să fiu și antrenor pentru cele două etape. Apoi, vom vedea. După ce îmi închei cariera de jucător, mă gândesc să mă axez pe antrenorat, dar deocamdată nu cred că e momentul. Consider că mai pot să joc, să intru pe teren și încerc să fiu folositor echipei și din această postură. Ca antrenor, am licența UEFA C. Urmează să mă perfecționez, să pot antrena și la seniori. Am fost surprins. După meci m-au sunat mulți și m-au felicitat. Pe mine și pe băieți. Au spus că e altceva, că se vede schimbarea. Bineînțeles, aprecierile mă bucură și ne dau încredere pentru viitor”, a declarat Cristi Munteanu, aflat pe prima dată în postura de antrenor principal-jucător, la Dăești.

Au evoluat Dăești în partida cu Potcoava: Lungu – Pîrvulescu, Wilfred, Iordache, Munteanu, Ghiță, Grecu, Samson, Vasile, Nicula și Popa. Au mai intrat Popolan, Pîrvu, Prunaru, Bîrzan, Anghelina.