Diverse

Ce trebuie sa faci pentru a castiga bani pe perioada Cupei Mondiale?

Iubitorii sportului rege mai au foarte putin de asteptat pana la startul Cupei Mondiale, tara gazda Rusia urmand sa intalneasca Arabia Saudita pe 14 iunie, in cadrul meciului inaugural. Timp de o luna, microbistii de pe intreaga planeta vor urmari cu interes cele 64 de meciuri programate la editia cu numarul 21 a Campionatului Mondial, favorite fiind ca de obicei echipele Braziliei si Germaniei.

Din pacate pentru noi, echipa nationala a Romaniei nu a reusit sa isi ,,procure bilete’’ la acest Turneu Final, din cauza evolutiilor extrem de slabe inregistrate sub comanda lui Christoph Daum, primul (si probabil pentru foarte multa vreme ultimul) selectioner strain dovedindu-se o alegere cat se poate de neinspirata a Federatiei Romane de Fotbal.

Nefiind, prin urmare, implicati sentimental prea tare in lupta pentru titlul de campioana a lumii, o parte din iubitorii fotbalului din Romania aleg sa creasca doza de adrenalina plasand pariuri sportive pe meciurile de la Cupa Mondiala, insa doar o parte dintre ei vor reusi sa se laude cu profituri considerabile la finalul competitiei.  Sa fie oare de vina doar norocul? Sau conteaza foarte mult sfaturile oferite de profesionisti in rubricile site-urilor online de profil Ponturi Pariuri, Cele mai populare pariuri, Cota 2 sau Biletul Zilei. Raspunsul este foarte simplu: nu exista o reteta a succesului, oricat de mult se pot lauda anumite persoane pe retelele de socializare, insa sfaturile de la profesionisti iti vor imbunatati considerabil sansele de castig, asa ca haideti sa vedem cam care ar fi principalele lucruri de care sa tinem cont inainte de a plasa pariuri pe Cupa Mondiala.

  • Studiati cu atentie forma in care se afla jucatorii exponentiali ai celor 32 de nationale prezente la Cupa Mondiala. Cel mai bun exemplu in acest sens este Neymar, starul brazilian ce valoreaza in acest moment 180 de milioane de euro. Desi a inscris din nou in amicalul disputat in urma cu cateva zile de Brazilia, nu trebuie sa uitam ca vedeta lui PSG vine dupa un repaus de 98 de zile, pricinuit de interventia chirurgicala din martie 2018. Prin urmare, oricat de bine s-ar fi refacut atacantul Braziliei, e greu de crezut ca va putea evolua la capacitate maxima, asa cum o vor face jucatori precum Cristiano Ronaldo sau Leo Messi.
  • Nu pariati prea mult pana nu vedeti la treaba echipele favorite. Asa cum ne arata statisticile, probabilitatea surprizelor este mult mai mare in faza grupelor decat in fazele eliminatorii, in special in primele partide, astfel ca ar fi bine sa nu va ,,aruncati’’ cu pariuri importante, cel putin pana nu vedeti in ce forma sunt favoritele.
  • Luati in considerare istoricul meciurilor directe, insa nu va bazati prea tare pe el. Desi este cat se poate de logic, motivul trebuie totusi precizat. Cu mici exceptii, orice meci de la un Campionat Mondial aduce fata-n fata echipe nationale ce au disputat ultimul meci direct in urma cu ani buni sau chiar deloc, facand astfel destul de inutile informatiile. Pentru veridicitatea sfatului am verificat cum stau lucrurile in ceea ce priveste primele partide programate si iata rezultatele: Rusia intalneste pentru prima oara Arabia Saudita, Egipt a jucat ultima oara cu Uruguay in 2006, Maroc joaca pentru prima oara cu Iran iar Portugalia nu a mai infruntat nationala Spaniei de fix 6 ani.
  • Nu pariati sub influenta emotiilor, de orice fel ar fi acestea. Mare atentie cand alegeti sa pariati pe echipele cu care simpatizati deoarece exista tendinta de a acorda mai multa incredere decat ar trebui in potentialul acestora. Pe de alta parte, sansele de a face greseli atunci cand sunteti nervos, suparat sau, din contra, extaziat sunt mult mai mari decat atunci cand aveti capul limpede, asa ca incercati sa amanti plasarea pariurilor pana ce emotiile se estompeaza. Tot in aceasta zona se incadreaza si una din cele mai comune greseli pe care le pot face pariorii amatori – jucatul ,,la recuperare’’. E normal sa nu fii prea incantat de faptul ca ai pierdut niste pariuri, insa nu incerca sa recuperezi dintr-o data pierderile deoarece, in cele mai multe cazuri, vei ajunge la pierderea intregului bankroll.

Tinand cont ca acestea sunt doar o parte din sfaturile oferite de profesionistii in pariuri sportive, nu credem ca ar fi o idee rea sa accesati cele mai populare site-uri de profil, cautand mai multe articole de acest gen, inainte de a incepe sa pariati.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button