Diverse

„Don Pintijote” şi vuvuzelele – duşmanii publici ai fotbalului judeţean!

* „talibanul” din fruntea AJF-ului confundă Vâlcea cu Africa şi a pornit „războiul” contra zgomotoaselor obiecte de pe continentul negru

După ce le-a închis gura delegaţilor din fotbalul judeţean, ameninţându-i cu sancţiuni drastice (în fond, amenda ustură cel mai straşnic la buzunar şi te faci să taci imediat!) în cazul în care ar mai deconspira matrapazlâcurile pe care le face la cârma AJF-ului, Pintilie s-a gândit să pornească un nou „război”.
De data aceasta, precum Don Quijote în celebra carte a lui Miguel de Cervantes, care pierduse contactul cu lumea reală şi se credea un cavaler neînfricat în căutare de aventuri (sunt neuitate luptele sale cu morile de vânt!), „talibanului” i s-a pus pata pe zgomotoasele vuvuzele africane! „Don Pintijote de la Goranu” – care probabil confundă Vâlcea cu Africa, împreună cu viteazul său servitor, „Sancho Zapada”, au dat deja „sfoară în ţară” anunţând cât se poate de clar că obiectele respective sunt interzise la meciurile organizate de AJF. Aşadar, dacă mai aveaţi vreo îndoială, din această vară, vuvuzela a devenit duşmanul public al fotbalului judeţean!

„Don Pintijote” şi ajutorul său de nădejde, „Sancho Zapada”, pornesc războiul contra vuvuzelelor zgomotoase chiar din prima rundă a noului sezon

– „Sancho Zapada”, viteazul meu servitor, cu steag în mână şi fluier în gură, dacă la meciurile pe unde te vor purta paşii în acest sezon vei da nas în nas cu zgomotoasa vuvuzelă, degrabă vreau să mă informezi! Pedeapsă grea celor care suflă în goarna aia am să le pregătesc.
– Cu siguranţă, „Don Pintijote”, cuvintele tale sunt pentru mine porunci. Mai e nevoie oare să îţi mărturisesc că de gândurile tale mă minunez în fiecare zi pe care o trăiesc, şi de aceea trebuie mereu să îţi cad în genunchi!?

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button