Liga III

„Chimiştii” vor să-şi îmbunătăţească „adevărul” în Bănie

gaitaPROMETEU CRAIOVA – OLTCHIM RM. VÂLCEA

După cele două victorii cu Dunărea Calafat şi Girom Albota, fotbaliştii de la Oltchim Rm. Vâlcea şi-au recăpătat încrederea în forţele proprii. La finele acestei săptămâni, elevii lui Costel Gaiţă vor avea parte de încă un examen important în lupta pentru supravieţuire. „Chimiştii” se vor deplasa la Craiova, acolo unde vor înfrunta echipa locală Prometeu, care e implicată de asemenea în hora retrogradării. Tehnicianul Oltchim-ului a fost mulţumit de evoluţiile jucătorilor săi în ultima perioadă, de aceea speră că aceştia nu-şi vor pierde inspiraţia nici în Bănie, de unde ar putea să se întoarcă chiar cu toate cele trei puncte puse în joc. „Am luat o gură de oxigen importantă după succesele din etapele precedente, dar mai avem mult până departe. Mă bucur că am legat două victorii, iar eu sper să o obţinem şi pe cea de-a treia, în deplasarea de la Prometeu Craiova”, a afirmat Gaiţă.

Costel Gaiţă, antrenor FC Oltchim: „Nu trebuie să mai facem paşi greşiţi!”

Deşi Oltchim se află pe val, artizanul promovării în Liga a II-a din 2006 nu vrea să „pozeze” încă în „salvatorul” echipei şi spune că mai e mult de muncă până la îndeplinirea obiectivului şi anume până la salvarea de la retrogradare. „Se simte o oarecare creştere de formă, dar mai e mult de muncă. Sper să ne îmbunătăţim situaţia în clasament după meciul de la Prometeu, acolo unde ne aşteaptă o misiunea foarte grea, mai ales pentru că întâlnim o echipă care e implicată de asemenea în lupta pentru evitarea retrogradării. După deplasarea de la Craiova, vom înfrunta liderul Jiul Rovinari la Rm. Vâlcea, aşa că nu trebuie să mai facem paşi greşiţi, ci dimpotrivă, suntem obligaţi să încercăm să obţinem puncte din orice meci, pentru a rămâne în grafic şi a termina turul măcar cu –2 la «adevăr»”, a precizat Costel Gaiţă.
Meciul Prometeu Craiova – Oltchim Rm. Vâlcea se va disputa vineri, 11 noiembrie, de la ora 14.00 şi va fi arbitrat, la centru, de Florin Ochea (Tr. Măgurele), acesta urmând a fi ajutat la cele două linii de asistenţii Aurelian Sebastian Tănase (Roşiori de Vede) şi Lucian Prună (Tr. Măgurele). Observatorii meciul din Bănie vor fi Cosmin Tutunaru (Tg. Jiu) şi Sorin Sergiu Găman (Tg. Jiu).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button