Acasă Bârfe Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

286
0

• Din câte se pare, conducerea echipei de fotbal Cozia Călimăneşti are planuri cât se poate de ambiţioase. Deşi nu prea mai are şanse mari la promovare, gruparea antrenată de Gabriel Mangalagiu ar putea activa din vară în Liga a III-a, dat fiind faptul că investiţiile în baza sportivă din Călimăneşti sunt semnificative. Se aude că formaţia din staţiune vrea să ia loc în cel de-al treilea eşalon naţional

• Sponsorul unei grupări din Liga a IV-a este determinat să aducă din vară jucători valoroşi care evoluează în afara judeţului, pentru ca, din sezonul viitor, să le arate adversarilor cine-i „şeful” în campionat.

• Sponsorul unei echipe de la „Onoare” ar avea probleme grave cu justiţia, după ce a  provocat un accident de circulaţie şi a fugit de la locul faptei. Jucătorii săi sunt îngroziţi că ar putea rămâne fără patron, existând riscul ca echipa în cauză să se desfiinţeze.

• Un arbitru vâlcean trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără rebelă care nu ar fi împlinit încă vârsta majoratului. Se pare, totuşi, că „omul în negru” nu are nimic împotrivă, ba din contră, fiind total fermecat de şarmul copilei gingaşe.

• De cum au aflat rezultatul, contracandidatele Novei Turist din lupta pentru evitarea retrogradării s-au grăbit să spună că Dinamo şi formaţia lui Păunescu au căzut la pace. Sponsorul Novei nu a rămas fără replică în urma acuzelor. „Dacă noi am făcut «blat» cu Dinamo, la meciul Olteţul Alunu – Minerul Berbeşti ce a fost? Apoi, noi ne propunem să obţinem măcar un punct din confruntarea cu echipa din Ioneşti. Dacă se va întâmpla să remizăm sau chiar să câştigăm meciul, înseamnă că am făcut «blat» şi cu liderul?” s-a exprimat Tavi Păunescu.