Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Un patron al unei echipe din Liga a IV-a s-a lăudat în cadrul unui grup de prieteni că va apela „şi la ajutorul arbitrilor” pentru a-şi îndeplini obiectivul pe care şi l-a propus pentru acest sezon. Acesta a înţeles că luptând numai pe căi corecte nu prea are sorţi de izbândă. 

• Supărat că nu şi-a mai încasat primele de joc de câteva luni buni, un fotbalist din Liga a IV-a a promis că va face dezvăluiri incendiare în presă vizavi de activitatea nu tocmai regulamentară prin care sponsorul principal a reuşit să câştige mai multe meciuri.

• Tot mai mulţi oameni de fotbal din Vâlcea devin pe zi ce trece mai nemulţumiţi de activitatea Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Pentru a pune lucrurile la punct cât mai repede, se intenţionează formarea unei coaliţii menită a-l înlătura pe Jackie Pintilie de la şefie la viitoarele alegeri prezidenţiale. 

• Un fost preşedinte al unei echipe de fotbal, care s-a retras de ceva timp din fenomen, vrea să se destăinuiască presei vâlcene „la bătrâneţe” şi să dea în vileag modul cum unele grupări au reuşit „să-şi facă intrare la AJF” şi să devină astfel campioane judeţene în sezoanele precedente. 

• Deşi a fost contactat de unii delegaţi ai echipelor fruntaşe să „trântească” meciurile pe care urmează să le dispute în compania acestora, sponsorul unei echipe din Liga a V-a a ţinut morţiş „să-şi păstreze obrazul neîntinat”. Dovada cea mai bună în acest sens este aceea că a început deja să facă „victime”, iar la primul duel important n-a lăsat loc de compromisuri, învingând una dintre pretendentele la promovare.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button