Fără categorieLiga IIFotbal

PLEACĂ PELICI? CSM a pierdut cu Mioveni (0-2) şi a picat pe 5 în clasament

Pelici copy• „Voi discuta cu conducerea clubului şi urmează să luăm cea mai bună decizie”, a declarat antrenorul municipalilor după eşecul din Zăvoi

CSM Rm. Vâlcea nu se regăseşte mai deloc în acest an. După 0-1 cu Gaz Metan Mediaş şi 1-1 cu „U” Cluj, viperele albastre au mai primit o lovitură. De această dată, în Zăvoi, cu CS Mioveni. Echipa antrenată de Alex Pelici şi Roberto Ivan a jucat, pentru a doua etapă consecutiv, în inferioritate numerică, încă din minutul 30, când Andrei Artean a primit al doilea cartonaş galben, pentru fault. Chiar şi aşa, Vâlcea a avut o posesie mai bună. În minutul 50, Andrei Nilă a lovit mingea cu capul, dar a reţinut la timp portarul nostru, Călin Fildan.

Zece minute mai târziu, Andrei Luduşan (care tocmai intrase pe teren) ar fi putut deschide scorul, dar şutul său a trecut puţin peste transversală. A urmat apoi replica lui Cosmin Năstăsie, care, singur cu Fildan, a trimis în plasa laterală, din doar patru metri. În minutul 75, Marin Ion şi-a trecut în cont cea mai mare ocazie a CSM-ului. A driblat portarul, dar nu a mai putut controla balonul, fiind deposedat, in extremis, de Octavian Popescu. În minutul 88, Costinel Gugu a aşternut liniştea în Zăvoi, punctând pentru 1-0. Puţin mai târziu, CS Mioveni avea să stabilească scorul final, printr-un şut de la aproximativ 40 de metri, care l-a surprins pe Călin Fildan mult ieşit dintre buturi.
În urma acestui eşec, CSM Rm. Vâlcea a picat pe 5 în clasament, fiind la cinci puncte distanţă de lidera Chindia Târgovişte. La conferinţa de presă de după meciul din Zăvoi, Alex Pelici a fost extrem de abătut, mai ales că echipa sa nu găseşte drumul spre victorie. Acesta a făcut ?şi o declaraţie enigmatică, potrivit căreia ar lua în calcul şi varianta de a se despărţi de Vâlcea. „Voi discuta cu conducerea şi urmează să luăm cea mai bună decizie cu privire la ce se va întâmpla în etapele viitoare. Cert e că suntem obligaţi să luăm minim cinci, dacă nu, chiar şase puncte în următoarele jocuri”, a spus Pelici. (L.C)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button