Volei

Mai putin PLAY, mai mult OF(F)!

Biandra Târgovişte – CET Govora 77-33

Mai puţin PLAY, mai mult OF(F)!

* vâlcencele au rezistat doar un sfert de meci

   Aşa cum era de aşteptat, echipa vâlceană de baschet feminin CET Govora a pierdut miercuri, 5 aprilie, la Târgovişte, prima partidă din sferturile play-off-ului Diviziei A. Ceea ce a surprins în mod neplăcut, chiar dacă în faţă s-au aflat însăşi campioanele en-titre ale ţării, este scorul la care-au cedat fetele noastre (33-77). Jucătoarele pregătite de Doru Moise şi Mihai Toma au făcut un meci bun doar în primele zece minute, când echilibrul a domnit pe tabela de marcaj (11-10 pentru Biandra). În rest, a fost dezastru, evoluţia vâlcencelor fiind accentuată şi de prestaţia potrivnică nouă a celor doi arbitri, Marius Ciulin şi Roxana Grigorescu. 26-6, 20-11 şi 20-6, acestea au fost scorurile cu care s-au încheiat celelalte trei sferturi ale meciului, iar diferenţa de puncte a atins cote umilitoare.
Baschetbalistelor de la CET Govora nu le-a mai ieşit nimic bun din al doilea sfert, iar gazdele au profitat din plin de apatia instalată în tabăra noastră. După pauza mare a meciului, antrenorul Doru Moise, exasperat de evoluţia slabă a titularelor, a aruncat în luptă junioarele. Totul era aşadar pierdut. MVP-ul partidei de la Târgovişte a fost Alexandra Cutaş, încă o dată inegalabilă la aruncările de trei puncte. Cutaş a reuşit să înscrie de şase ori din toate cele şapte aruncări de care a beneficiat.
 
Şanse mici de calificare

„Vreau să uit cât mai repede acest meci!”, a mărturisit preşedintele echipei vâlcene, Dorin Vlad, adăugând: „Fetele noastre au jucat bine în primul sfert. Apoi, totul s-a rupt! Nu le-a mai ieşit nimic”. Tot oficialul de la CET Govora a spus că înfrângerea de la Târgovişte face ca şansele vâlcencelor de a trece mai departe să scadă dramatic. „Este exclus să ne mai calificăm mai departe. Speram măcar să obţinem o victorie în al doilea meci de la Vâlcea dar ne va fi foarte greu pentru că trebuie să recunoaştem, adversarele sunt cu adevărat puternice. Asta e, la anul o luăm de la capăt!”, a completat Vlad.

Al doilea meci se joacă miercurea viitoare

Pentru că o mare parte dintre jucătoarele echipei vâlcene sunt prezente în perioada 6-9 aprilie la turneul final al Campionatului Naţional de junioare I de la Arad, conducerea clubului CET Govora a depus deja o cerere la FR Baschet pentru a solicita ca meciul al doilea cu Biandra Târgovişte să se joace miercuri, 12 aprilie, şi nu marţi cum era programat iniţial. 
 
Play-off Divizia A

* Sferturi de finală – miercuri, 5 aprilie

Biandra Târgovişte – CET Govora                77-33

ICIM Arad – Magic Sibiu                             93-52

Sportul Omnilogic – Rapid Bucureşti             70-55

“U” Cluj-Napoca – Olimpia Bucureşti          49-53

 * următoarele partide se joacă marţi, 11 aprilie, pe terenul echipelor care-au evoluat acum în deplasare

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button