Diverse

Marija Jovanovic vrea să joace neapărat cu Gyor

În ultimul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor, cu Buducnost, Marija Jovanovic s-a accidentat la umărul drept. Ea a fost nevoită să-şi întrerupă activitatea pentru a se recupera. A ratat chiar şi convocarea la echipa naţională a Muntenegrului, care, la fel ca şi prima reprezentativă a ţării noastre, a jucat, săptămâna trecută, meciuri de calificare la Campionatul European de la finele acestui an. Jovanovic îşi doreşte, însă, să ajute Oltchim-ul în prima manşă a semifinalei, cu Gyor, de duminică, chiar dacă nu este încă refăcută complet. Cel mai probabil, muntenegreanca se va regăsi pe foaia de joc la meciul din acest week-end.

Talida Tolnai: „Îmi doresc să ajut foarte mult echipa în meciurile din semifinale”

„Toto” a arătat în ultimele zile că se află în creştere de formă sportivă. Ea s-ar putea dovedi o piesă importantă pentru Oltchim, în dubla cu Gyor. Deocamdată, cert este faptul că va fi pe foaie la meciul de duminică, de la Vâlcea şi că-şi doreşte să aibă o evoluţie bună. „O să fie un meci foarte greu şi sper din toată inima să fim puternice, să fim unite şi să facem un meci frumos. Trebuie să luptăm şi dacă vom reuşi să învingem Gyor la o diferenţă mai mare de goluri, va fi cu atât mai bine. Adversara noastră din această săptămână este o echipă foarte puternică, atâta timp cât a ajuns în primele patru cele mai bune formaţii din Liga Campionilor. Sper să ne ajute Dumnezeu să le păcălim de 1 aprilie, cum ziceţi dumneavoastră şi să obţinem o victorie frumoasă. Sunt sigură că suporterii vor fi alături de noi, ca de fiecare dată. Le mulţumesc că ne susţin şi ne iubesc. În ceea ce mă priveşte, îmi doresc să fiu într-o formă bună la meciul cu Gyor, pentru că este important să ajuţi echipa în momentele foarte grele”, a declarat portarul formaţiei chimiste, Talida Tolnai, înaintea confruntării cu formaţia ungară.

Adina Meiroşu: „În duelurile cu campioana Ungariei, cel mai mult ne temem de noi”

După o perioadă de aproximativ 10 zile în care a fost izolată datorită rubeolei, Adina Meiroşu a revenit la antrenamentele Oltchim-ului. Ea a putut chiar să joace în meciul disputat de formaţia chimistă în Liga Naţională, cu CSM Bacău. După această partidă, Meiroşu a declarat că ea şi colegele sale sunt pregătite pentru duelul cu Gyor. „Partida de duminică este cea mai grea şi cea mai importantă. Suntem, însă, pregătite pentru Gyor. În acest meci, cel mai mult ne temem de noi. Dacă noi vom prinde o zi bună, eu zic că putem învinge Gyor-ul la Vâlcea. Important este ca noi să fim mobilizate, să jucăm bine, să avem o apărare bună, să nu ne grăbim în atac şi să greşim cât mai puţin”, a spus Meiroşu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button