BaschetAlte sporturi

”Lupii negri” s-au întors victorioși de la Cluj

Duminică, 11 decembrie, echipa de baschet masculin de la CS Vâlcea 1924 a revenit pe teren. ”Lupii negri” au avut meci în deplasare. Au dat piept cu Universitatea Cluj. Au făcut un meci bun și au obținut punctele puse în joc. Gruparea de la poalele Capelei a câștigat confruntarea cu scorul de 87-70. Cel mai prolific jucător a fost Ajaypal Singh, cu 28 de puncte și cinci asisturi. Căpitanul ”haitei”, Nicu Ciucă, a avut, de asemenea, o prestație impecabilă, ajutând echipa atât în apărare, cât și în atac. Jocul reușit a făcut misiunea ușoară elevilor lui Hristu Șapera.

”Prestații bune și pentru Lamar HAMRICK, Tony Rotaru și Norbert Kelemen. Remarcăm creșterea de formă a lui Alex Rotar, îmbunătățirea doar a jocului ofensiv la Alex Pascariu și prezența pe parchet a tuturor jucătorilor vâlceni. Bravo Vâlcea!”, a transmis conducerea clubului, după a șasea victorie din Liga I, din șapte meciuri.

Înainte de sărbători, echipa de baschet vâlceană mai are un joc, acasă, cu Ralph Brașov. Acesta se va disputa în sala liceului Sanitar, din Rm. Vâlcea, duminică, 18 decembrie. Prima partidă a anului viitor pentru CS Vâlcea 1924 va fi la Gheorgheni, pe 8 ianuarie, cu ultima clasată din Seria A.

Articole Similare

Back to top button