Fără categoriePolitica

Luni, Gutău îşi lansează partidul

trucaj_1044–    noul vehicul electoral, care se pare că va fi PER, are două obiective: câştigarea funcţiei de primar al Râmnicului şi 3 mandate de consilieri judeţeni

La începutul săptămânii viitoare, va fi lansată filiala vâlceană a unui partid de dreapta, care îl va avea preşedinte pe consilierul municipal Eusebiu Veţeleanu. Această structură politică, care se aude că ar fi PER (Partidul Ecologist Român), va fi vehiculul electoral cu care Mircia Gutău îşi propune să obţină un nou mandat de primar al Râmnicului.

Potrivit lui Gutău, partidul va avea organizaţii în toate localităţile judeţului, iar obiectivul declarat este câştigarea Primăriei Râmnicului şi a cel puţin 3 mandate de consilieri judeţeni. Totodată, Gutău îl anunţă pe liderul PNL Vâlcea că orice înţelegere preelectorală verbală cade. „Mircia Gutău este un om demn, niciodată nu mă voi duce sub umbrela unui partid mare. Pentru mine, umbrela o constituie vâlcenii, cei care au încredere în Mircia Gutău ca primar, ca administrator şi care mă vor vota indiferent unde mă voi duce. De aceea, intenţia mea este să mă duc la un partid mic, care nu are nicio structură formată în Râmnicu Vâlcea. Luni, voi face o conferinţă de presă şi voi anunţa la ce partid voi intra. Voi face o structură de la cap la coadă, astfel încât la alegerile locale voi prezenta liste complete, atât la judeţ, cât şi la municipiu. Ce a fost mai greu, a trecut. A mai rămas doar denumirea şi mai trebuie să fac doar adeziunile. Vom avea organizaţii în fiecare localitate şi sunt convins că vom lua minim 3 consilieri judeţeni. Este vorba despre un partid vechi de dreapta, iar Eusebiu Veţeleanu va fi preşedinte”, a dezvăluit Gutău. De asemenea, el a anunţat că, după alegeri, va negocia cu orice formaţiune politică viitoarea majoritate în Consiliul Local. „Mircia Gutău nu va mai avea nicio obligaţie verbală faţă de domnul Buican. După alegerile locale, prima mea opţiune va fi de dreapta, însă îmi rezerv dreptul de a negocia cu oricine”, a adăugat Gutău.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button