Fără categorieLiga IVFotbal

Lidera a mai făcut un pas greşit, iar lupta pentru titlu în Seria Nord s-a relansat

Glavan_Adrian_2016_02STEJARUL 2009 VLĂDEŞTI – TOPOLOGUL GALICEA 4-3

Topologul Galicea a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în campionat, la finele săptămânii trecute fiind învinsă cu scorul de 4-3 de Stejarul 2009 Vlădeşti, cealaltă rivală din Seria Nord a Ligii a IV-a. În acest duel, golurile echipei antrenate de Adi Glăvan au fost marcate de Costin Mitrache, Dragoş Buică şi de Marius Sava (autogol).

Adi Glăvan, antrenor-jucător Topologul Galicea:
„Primim foarte uşor goluri, pe când noi putem să avem chiar şi 10-15 ocazii pe meci, nu înscriem cât ar trebui!”

„La fel ca şi împotriva Luncavăţului Popeşti, am condus cu 1-0 din primele minute, după un autogol al adversarilor, iar atunci probabil că jucătorii noştri au crezut, din nou, că s-a terminat meciul! Dar n-a fost deloc aşa! Am încasat apoi două goluri în două minute, pe greşeli individuale, iar până la pauză s-a făcut chiar 3-1 pentru Vlădeşti. În cea de-a doua repriză, am fost peste ei, dar n-am avut deloc noroc! Adversarii nu au mai ajuns la poarta noastră, dar tot au marcat al patrulea gol, dintr-o lovitură liberă de la vreo 40 de metri! La 4-2, degeaba am încercat să mai revenim în joc, am mai înscris doar un gol şi s-a terminat 4-3”, a precizat antrenorul-jucător al echipei din Galicea.
Încă o dată, Adi Glăvan a pus eşecul pe seama numeroaselor ratări ale echipei sale. „Dacă adversarul îşi creează 3-4 ocazii de poartă, practic din nimic ies şi golurile! Primim foarte uşor goluri, pe când noi putem să avem chiar şi 10-15 şanse pe meci, nu transformăm în gol câte ar trebui! Am zis prima oară că e întâmplare, dar văd că e deja al treilea meci la rând când se întâmplă aceeaşi poveste, după cele cu Voinţa Orleşti, din Cupa României, şi cu Luncavăţul Popeşti, din campionat. Nu vreau să scot însă vinovat pe nimeni în mod special, noi am greşit, noi trebuie s-o scoatem la capăt, pentru că suntem o echipă unită!”, a încheiat Adi Glăvan. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button