Acasă Diverse Două handbaliste de la SCM Rm. Vâlcea, invitate la Kanal D, la...

Două handbaliste de la SCM Rm. Vâlcea, invitate la Kanal D, la Teo Show

569
0

Kristina Liscevic, jucătoarea echipei SCM Rm. Vâlcea, a revenit de la Campionatul European la poalele Capelei cu poftă de handbal și de muzică. La început de an, nu a fost doar pe teren, ci a ajuns chiar în platourile de filmare ale unei televiziuni naționale. Kiki și colega ei, Mireya Gonzalez, alături de Bobiță Cătușanu și cei de la Lee Music au fost invitați la emisiunea Teo Show pentru a prezenta melodia lansată anul trecut, în a doua jumătate a lunii noiembrie, I`m gonna win, care a făcut furori printre sportivi, devenind un adevărat imn la Campionatul European din Danemarca și nu numai. Chiar și Teo Trandafir a dezvăluit că îi place foarte mult piesa interpretată de Kiki Liscevic.

Am un sfat, o rugăminte: când vă simțiți rău, jos, neplăcuți, puneți această melodie la blană. Face miracole, te ridică! A devenit un imn și la noi în redacție”, a spus îndrăgita prezentatoare.

Bobiță Cătușanu, cel care a stat la baza proiectului muzical al handbalistelor de la SCM, a povestit cum a început colaboarea. ”Sub studioul nostru este un salon pentru bronzat. Fetele au urcat la noi și văzându-le așa frumoase, am crezut că au bătut greșit la ușa noastră, că sunt în căutarea unui alt studio. Le-am îndrumat spre bronzare. Ne-au spus că au ajuns exact unde voiau și așa a început colaborarea. Kiki este o mare cântăreață, iar Mireya e foarte talentată pe partea de video. A moștenit această pasiune de la tatăl ei, care are o firmă de producție în Spania”, a spus Bobiță Cătușanu.

Piesa lansată de handbalista SCM-ului, împreună cu cei de la Lee Music, realizată și cu sprijinul Mireyei Gonzalez, a ajuns la peste 55.000 de vizualizări pe Youtube.

Altfel spus, din platourile de televiziune, Liscevic și Gonzalez poposesc direct în Liga Campionilor. Duminică, 10 ianuarie, vor fi pe teren în meciul pe care Vâlcea îl va juca împotriva campioanei Europei la handbal feminin, Gyor Audi ETO.