DiverseHandbal

SCM, un nou transfer!

Săptămâna aceasta, SCM Rm. Vâlcea a venit cu o altă noutate pentru sezonul viitor. Andreea Bujor va îmbrăca tricoul roș-albastru. Vine de la HC Zalău. Conducerea clubului de la poalele Capelei și-a dorit-o mai repede. Tânăra handbalistă s-a aflat într-un conflict cu oficialii trupei sălăjene, soluționat de FRH favorabil clubului. Pentru următorul campionat nu mai sunt impedimente.

”Andreea Maria Bujor este cea mai nouă componentă a lotului roș-albastru. Sportiva se va alătura colegelor sale începând cu vara acestui an, o dată cu pregătirile pentru noul sezon, 2024/2025. Andreea joaca pe postul de inter stânga și are 186 cm înălțime”, a precizat SCM.

”Sunt încântată să mă alătur acestei echipe din sezonul viitor și îmi doresc să avem doar rezultate pozitive. Venirea la Vâlcea este o mare oportunitate pentru mine și abia aștept să îmi cunosc colegele și să contribui la obiectivele echipei, alături de el”, a declarat Andreea Bujor, la parafarea înțelegerii cu clubul vâlcean, citată de SCM. Julia Foggea (Brest Bretagne) și Iryna Mokat (Lada Togliatti) sunt celelalte două transferuri anunțate în prealabil de conducerea echipei de handbal vâlcene. În plus, Jovana Kovacevic, proaspăt devenită mămică, dar și Asma Elghaoui, care și-a întrerupt activitatea sportivă tot pentru a aduce pe lume un copil, sunt așteptate să completeze lotului Vâlcii pentru sezonul viitor. La SCM revine, de asemenea, și portarul Raluca Kelemen, aflată în refacere după operația de ruptură de ligamente suferită în toamna anului trecut, dar și Rebeca Necula, operată la gleznă la finele lunii noiembrie din 2023.

Articole Similare

Back to top button