HandbalEveniment

Eveniment de gală, în Polivalentă! Chimistul, premiată, la 40 de ani de la cucerirea primului trofeu internaţional! Fostele mari handbaliste ale ţării, din nou pe parchet

SCM Rm. Vâlcea a anunţat organizarea unui eveniment de gală spre sfârşit de primăvară. După sărbătorile pascale, mai exact miercuri, 15 mai, în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, în aceeaşi zi în care echipa fanion a judeţului dispută ultimul joc de pe teren propriu din actualul sezon al Ligii Naţionale, contra celor de la Gloria Bistriţa, Chimistul Rm. Vâlcea va reveni pe parchet. Iubitorii handbalului vor avea ocazia de a le revedea pe cele mai mari handbaliste ale ţării, din anii trecuţi, componentele Chimistului, ale campioanelor din anii 1984 şi 1989. Echipa de suflet a vâlcenilor va fi premiată cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la câştigarea primului trofeul internaţional: Cupa IHF.
”Chimistul Râmnicu Vâlcea, una dintre cele mai în vogă echipe ale perioadei respective din handbalul european, se reuneşte în Sala Sporturilor «TRAIAN» din Râmnicu Vâlcea. Ocazia este una aniversară, prin sărbătorirea împlinirii a 40 de ani de la câştigarea primului trofeu internaţional – Cupa IHF, dar şi 35 de ani de la câştigarea Cupei EHF. Cu acest prilej aveţi ocazia să aplaudaţi ori să vă reîntâlniţi cu adevărate legende ale handbalului feminin românesc, dar şi european, printre care Maria Torok Duca, Edith Torok Matei, Doina Copotz Rodeanu, Rodica Pestrea, Mariana Tîrcă, Liliana Ţopea, Denisa Romete, Hilda Popescu, Geta Andronache, Mia Petruş Rădoi, dar şi alte colege ale lor. De asemenea, vor fi prezenţi si componenţii staffului tehnic, Gică Ionescu (`89), Ion Gherhard (`89), Petre Berbecaru (`89) şi Maria Ciulei (`84). Totodată, la reunire va fi prezent şi cel mai de succes preşedinte din handbalul românesc, Ioan Gavrilescu. Evenimentul va avea loc cu prilejul jocului de campionat dintre SCM Râmnicu Vâlcea şi Gloria Bistriţa, care este planificat să se dispute miercuri, 15 mai, în Sala Sporturilor «TRAIAN» din Râmnicu Vâlcea”, a transmis SCM, care va oferi, în perioada următoare, şi alte detalii legate de evenimentul de la mijlocul lunii viitoare.

Articole Similare

Back to top button