Acasă Auto-Moto De ce să alegi auto rulate import?

De ce să alegi auto rulate import?

79
0

Achiziționarea unei mașini second-hand poate fi o alegere foarte bună, motivele fiind diverse. Unii oameni aleg o mașină second hand pentru că dispun de un buget limitat, alții își doresc o mașină anume, care nu se mai fabrică sau alții sunt proaspeți șoferi și își doresc o mașină pe care să învețe să conducă. Indiferent de motivul pentru care îți dorești să cumperi o mașină second hand este ok să te gânde;ti și la auto rulate import.


De ce să alegi auto rulate import?

Dacă alegi să achiziționezi o mașină second hand din import, vei avea ocazia să îți alegi o mașină care să merite banii pe care o să îi dai pe ea. Comparativ cu piața second hand de la noi din țară, în afară vei găsi mașini de o calitate mult mai bună.

Piața auto second hand din România

Pe piața auto second hand din România sunt prezenți din ce în ce mai mulți samsari, care aduc mașini din afară și care știu să împacheteze frumos orice defect al mașinii. Trebuie să fii un bun cunoscător al mașinilor și trebuie să faci o verificare amănunțită a mașinii pe care urmează să o achiziționezi.

Deși costurile de deplasare până la vânzător sunt mai mici, ai riscul de a cumpăra o mașină care a fost accidentată înainte de intrarea ei în țară, a fost prost întreținută de proprietarul anterior sau riști să cumperi o mașină cu acte false.

Pentru a scăpa de riscul de a cumpăra o mașină cu multe defecte ascunse ai putea apela la o firmă de vânzări auto second hand .

Firma de vânzări auto  second hand îți va oferi un cadru legal  de achiziționare a mașinii, plus că te va ajuta cu întreg procesul de alegere al mașinii potrivite ție și nevoilor tale.

Dacă alegi să colaborezi cu o firmă de vânzări auto rulate import vei avea avantajul că nu va trebui să te deplasezi tu până în țara respectivă pentru a lua mașina. Plus că te va scăpa de timpul pierdut pentru alegerea unei mașini într-o țară străină.

In plus una dintre firmele care se ocupă de import auto la comanda, Titanic Automobile, iti poate aduce masina pe platformă direct acasă, deoarece se ocupă cu transport auto internațional.

Auto rulate import – avantaje

Principalele avantaje ale achiziționării unei mașini second hand din import sunt:

  • Vei cumpăra mașina direct de la proprietar
  • Vei primi acte originale, fără risc de a fi falsificate
  • Vei lua o mașină fără kilometrii dați înapoi
  • Mașina va fi una fără daună totală
  • Mașina va fi una bine îngrijită

Dacă decizi să colaborezi cu o firmă care face import auto la comandă se mai adaugă următoarele avantaje:

  • Mașina va fi verificată de profesioniști
  • Vei putea lua mașina cu specificațiile date de tine
  • Nu va trebui să parcurgi un drum obositor până în țara respectivă
  • Tranzacția se va efectua într-un cadru legal

Concluzie

Acestea fiind spuse, poți scăpa de riscul de a pica în plasa samsarilor prin achiziționarea de auto rulate import. Fie că te vei duce personal în țara respectivă pentru a achiziționa mașina, fie că vei apela la o firma de vânzări auto second hand, vei avea siguranța achiziționării unei mașini care să își merite banii și care să se afle într-o stare bună.