Liga V

52 de etape suspendare pentru 7 jucători de la Montana Izvorul Rece

• echipei din comuna Vaideeni i s-a ridicat dreptul de a mai juca pe teren propriu timp de patru etape

Şapte jucători de la echipa Montana Izvorul Rece, care evoluează în Seria a III-a din cadrul Ligii a V-a, s-au ales cu suspendări drastice din partea Comisiei de Disciplină în urma meciului disputat săptămâna trecută cu Viitorul Buneşti (terminat cu victoria fotbaliştilor din comuna Vaideeni cu scorul de 3-2). Cea mai drastică pedeapsă a primit-o Vasile Ichim, cel care se ocupă de destinele echipei, care va sta pe tuşă 12 meciuri. Câte 8 etape de suspendare au încasat Ovidiu Ispir şi Victor Cârstea, în timp ce Pavel Avram şi Liviu Daniel Târlea nu vor mai avea dreptul de a juca în 7 partide. De asemenea, au mai fost sanţionaţi Dragoş Marica şi Răducu Ichim , ambii pe câte 6 meciuri.

În plus, echipei Montana Izvorul Rece i s-a ridicat dreptul de a mai organiza meciuri pe teren propriu timp de patru etape.

Conexin încă mai speră
• echipa din Runcu a câştigat la „masa verde” meciul cu Cozia Călimăneşti şi s-a apropiat la 10 puncte de lidera AS Mihăeşti, cu cinci etape înainte de final

Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea, organism condus de la începutul lunii mai de Lucian Erdeli, a omologat meciul din Seria I, Conexin Runcu – Cozia Calimăneşti (disputat în etapa de duminică, 11 mai, şi încheiat la egalitate, 2-2) cu rezultatul de 3-0 in favoarea echipei gazdă. Victoria la „masa verde” a fost acordată ca urmare a faptului că echipa din Călimăneşti a folosit un jucător pe fals. În afara sancţiunii financiare aferente, Cozia s-a ales şi cu interzicerea dreptului de a mai face achiziţii în următoarele două perioade de transferări. Graţie celor trei puncte câştigate la „masa verde” în meciul cu Cozia Călimăneşti, echipa Conexin Runcu s-a apropiat la 10 puncte de lidera AS Mihăeşti, cu cinci etape înainte de final, şi încă mai speră la locul 1. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button