Liga IV

Salvarea de la retrogradare, la fel de importantă ca un joc de Liga I

• primarul Şerban de la Popeşti preia modelul marilor cluburi şi-şi bagă jucătorii în cantonament înaintea meciului din campionat
Minerul Berbeşti – Luncavăţul Popeşti

A obosit să se tot gândească la soluţii pentru evitarea retrogradării. Însă nu renunţă. Primarul Şerban de la Popeşti este decis să încerce toate variantele posibile pentru ca gruparea sa, Luncavăţul Popeşti, să se menţină în elita fotbalului judeţean. Victoria din etapa trecută, în faţa juniorilor de la CSM II, le dă speranţe popeştenilor şi pentru meciul din această săptămână când vor întâlni, în deplasare, Minerul Berbeşti. Formaţia lui Vasile Ilinca luptă pentru locul 4 în campionat şi pentru a se menţine încă în cursă alături de Dinamo Rm. Vâlcea are nevoie de cele trei puncte din meciul cu Luncavăţul Popeşti.

„Minerii” au dovedit că nu sunt dispuşi să facă vreo concesie, chiar dacă pentru adversarii lor este în joc un obiectiv mult mai important, precum salvarea de la retrogradare. Nu au avut milă nici în etapa trecută, de Viitorul, la fel cum probabil că nu se vor îndura nici de suferinţa popeştenilor. Cu siguranţă că, pentru situaţia grea în care se află Luncavăţul, cel mai mult suferă primarul, dar acesta nu dezarmează, crezând chiar că băieţii săi sunt capabili de o surpriză la Berbeşti. Să spunem, însă, că, până a ajunge în „mină”, la Berbeşti, popeştenii vor trece pe la Olăneşti. Pentru a fi sigur că jucătorii săi vor fi odihniţi şi pregătiţi în ziua meciului, Şerban a anunţat că, la fel ca şi o parte din echipele de Liga I înaintea unor partide importante, intenţionează să-şi bage echipa în cantonament. Astfel, cu două zile înainte şi până la ora plecării spre Berbeşti, popeştenii se vor afla în cantonament la Olăneşti. Vom vedea după etapa de sâmbătă, 19 aprilie, dacă varianta aleasă a avut efectul dorit. (Laurenţiu SIMA)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button