Diverse

Comisia de Disciplină a avut de lucru

Pe lângă abaterile grave de la regulament constatate în etapa trecută, atât la unele din meciurile de Liga a V-a, cât şi în elita fotbalului judeţean, au mai fost câteva probleme minore la unele partide, sancţionate ca atare. De exemplu, în şedinţa de marţi, 15 aprilie, Comisia de Disciplină a luat măsura de a sancţiona cu o etapă de suspendare şi penalitate câţiva jucători care, fie au primit două cartonaşe galbene în cursul aceluiaşi joc, fie au fost eliminaţi pentru faulturi în postură de ultim apărători. În această situaţie s-au aflat:

Ion Radu de la Viitorul Olanu, în jocul cu Ştiinţa Laloşu, pierdut de formaţia sa cu scorul de 4-0, Iulian Panait de la Victoria Ştefăneşti, Răzvan Cârjaliu de la AS Oteşani, Drăgănescu de la Forestierul Romani, Neculai Grecea de la Cerna Fârtăţeşti şi Gheorghe Grecea (?) de la Viitorul Călimăneşti. Totodată, cu două etape de suspendare au fost sancţionaţi doi jucători de la Liga a IV-a. Liviu Bardac de la Dinamo Rm. Vâlcea şi Daniel Naum de la Energia Malaia nu-şi vor putea ajuta echipa decât după Paşte.

Braţ la braţ, antrenorii şi secunzii, suspendaţi

Pe lângă sancţiunile luate cu jucătorii pentru abaterile care nu au necesitat decât câte o etapă de pauză, au mai fost pedepsiţi pentru „ieşirile în decor” şi câţiva antrenori. Toţi de la Liga a IV-a. Aşadar, au primit câte o etapă de suspendare pentru că şi-au arătat nemulţumirile faţă de deciziile arbitrului într-un mod care i-a deranjat pe cavalerii fluierului, antrenorul Energiei Malaia, Cristi Bora şi secundul său, Eugen Catrinoiu au primit suspendări de câte o etapă, plus amendă. La fel s-a întâmplat şi cu tehnicienii ocupantei locului 3 în clasamentul de la „elită”, CSM Drăgăşani. Narcis Enăchescu şi Florin Lupu, pe lângă amenda pe care vor fi nevoiţi să o plătească, vor privi din tribună următorul meci al formaţiei lor.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button