Liga V

Pătruşcă crede că Inter nu merită să ajungă în Liga a IV-a

Olteţul Bălceşti – Inter Suteşti 3-0

În seria a doua din Liga a V-a nu mai puţin de cinci grupări duc o luptă asiduă pentru a ocupa prima poziţie în clasament la finele campionatului. De altfel, rezultatele înregistrate în această a doua parte a campionatului sunt cât se poate de surprinzătoare, astfel că, lidera de săptămâna aceasta îşi poate pierde locul la finele etapei viitoare. Nicio echipă nu a dat dovadă de o evoluţie constantă. Astfel, Inter-ul lui Marian Pătruşcă a pierdut cu 3-0 în deplasare, contra băieţilor din Bălceşti. Lipsa de constanţă prezentă în jocul echipei sale l-a determinat pe Pătruşcă să admită că trebuie să mai cumuleze ceva experienţă pentru a emite pretenţii de Liga a IV-a.

„Deşi am avut o evoluţie destul de bună în acest campionat, recunosc că nu suntem suficient de pregătiţi să activăm în Liga a IV-a. De ce să forţăm o promovare doar de dragul de a ne afla şi noi în elita fotbalului judeţean? Mai bine stăm în banca noastră şi ne mai facem rodajul în acest campionat. Dacă ar fi promovăm, recunosc că în actuala formulă nu cumulăm şapte puncte în D. De aceea nici nu mă gândesc ca anul acesta jucăm în alt campionat. Lăsăm locul altor grupări care cred că vor avea o prestaţie bună”, a menţionat Marian Pătruşcă.
Deşi nu mai vizează Liga a IV-a, antrenorul-jucător Marian Pătruşcă are în vedere ca pentru a nu fi prezenţi doar din formalitate în elita judeţeană de fotbal, trebuie să construiască o echipă solidă, din jucătorii tineri pe care îi are momentan la dispoziţie. „Avem o echipă formată numai din copii şi, deocamdată, nu sunt suficient de maturi pentru a-şi încerca norocul în D. Nu vrem să fim ciuca bătăilor şi, de aceea, vreau mai întâi să observ că toţi titularii vor deveni suficient de maturi şi determinaţi spre a ne propune un obiectiv al promovării. Acum vreau să cresc aceşti copii pe care îi am în echipă şi să îi formez de aşa natură ca pe viitor să devină mult mai organizaţi şi să nu comită greşeli grave de teren”, a încheiat antrenorul din Suteşti.
Lucian CORNECI

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button