Acasă Liga V Primarul Stănică vrea să aibă o pepinieră de fotbalişti

Primarul Stănică vrea să aibă o pepinieră de fotbalişti

75
0

AS Mihăeşti – Lotru Voineasa 4-1

S-a mai spus de atâtea ori şi este un lucru cât se poate de cert că echipa primarului Nicolae Stănică,  AS Mihăeşti, nu mai poate pierde campionatul anul acesta. Victoria cu 4-1 în faţa celor de la Lotru Voineasa, prin reuşitele lui Petrescu, Tănăsie şi Alin Stănică au mai adăugat trei puncte în clasament. După ce şi-a asigurat un loc cât se poate de stabil în clasament şi nu se mai gândeşte decât la promovare, edilul din Mihăeşti are planuri serioase prin care se dezvolte fotbalul din comună.

„Vreau să devenim o forţă redutabilă în fotbalul judeţean!”

Pentru a activa cu brio în Liga a IV-a din campionatul viitor, edilul din Mihăeşti a declarat că are planuri serioase în aşa fel încât localitatea pe care-o administrează să aibă o echipă cu o forţă redutabilă în fotbalul vâlcean.

Şi pentru a crea o asemenea trupă care să nu activeze doar din formalitate în elita judeţeană, va face de aşa natură ca numai jucătorii care sunt valoroşi să joace la prima echipă. „Vreau să fac propria pepinieră fotbalistică. Momentan avem 30 de sportivi legitimaţi la echipa de fotbal. Pe parcurs, numărul lor va creşte considerabil, în condiţiile în care din campionatul viitor vom evolua în elita judeţeană de fotbal. Vreau să introduc spiritul de competivitate în echipă, ca nici un jucător să nu creadă ca este suveran pe postul pe care îl deţine. Mă gândesc destul serios să am trei echipe de fotbal în comună.”
Nicolae Stănică este determinat să creeze din echipa sa o forţă judeţeană de fotbal şi asta înseamnă în primul rând o selecţie viguroasă în care doar cei care confirmă pot evolua în Liga a IV-a, iar cei care nu, vor rămâne să activeze la „Onoare”.
„Trebuie să ne mobilizăm din timp pentru a fi pregătiţi pentru Liga a IV-a. Vreau să avem un cuvânt greu de spus din campionatul viitor. Şi pentru a avea o prestaţie cât mai bună voi înfiinţa trei echipe de fotbal: echipa de bază, cea care va activa la „D” şi unde vor fi prezenţi cei mai buni jucători ai mei, una la „Onoare”, unde vor juca cei care nu întrunesc condiţiile necesare şi nu sunt în formă pentru a  activa la prima grupare a comunei. De asemenea, voi mai înfiinţa o echipă de juniori, unde să fie formaţi jucători de valoare. Sunt sigur că, odată cu promovarea, vor veni mulţi jucători valoroşi de la grupări din localităţi limitrofe. Sunt decis să creez un fel de centru de promovare a juniorilor, deoarece vreau să devenim un nucleu puternic pe firmamentul judeţean de fotbal”, a încheiat primarul Nicolae Stănică.
Lucian CORNECI