Acasă Diverse Obosite pasarele

Obosite pasarele

133
0

Petrolul II Drăgăşani- C.S.M. Rm. Vâlcea 0-2(0-0)

Obosite păsărele

Început cu 15 minute întârziere după ora oficială din cauza lipsei actelor de identitate a juniorului Gonţ de la Petrolul, jocul dintre cele două echipe a concis cu debutul portarului Alin Udeanu (CSM Rm. Vâlcea) în faţa fostei sale echipe – Petrolul – dar şi în faţa spectatorilor drăgăşeneni. Debut să zicem cu stângul, cauzat de o greşeală de arbitraj, pentru că celui ce a cochetat şi cu fobalul german (Alin Udeanu) i s-a arătat cartonaş roşu după terminarea jocului pentru înjurii aduse arbitrului. Dar ce s-a întâmplat ? În minutele de prelungiri, mingea fiind în joc, Alin Udeanu jonglează mingea pe picior în propiul său careu,centralul consideră tragere de timp şi acordă lovitura indirectă pentru gazde.
La sfârşitul jocului,spre vestiar Alin Udeanu are un schimb de cuvinte arătându-i-se
cartonaşul roşu.
Petrolul II cu nouă jucători de câmp timp de 40 de min.(lipsa B. I. a unui junior)  a  jucat static,  fără vlagă  iar zvâcnirile lui Marian Nicolae şi travaliul de la mijlocul terenului a lui Iulică Zamfir  nu a reuşit să pericliteze poarta oaspeţilor. Numai forma de graţie a portarului Ciocîia a făcut ca scorul să nu ia proporţii.
C. S. M. Rm. Vâlcea la timonă cu Gabi Mangalagiu se află la  început de drum,relaţiile de joc nu sunt incă bine închegate dar valoarea juniorilor din echipă şi-a spus cuvântul. În min. 75 ei deschid scorul prin Oană care înscri printr-o aparare aglomerată, după o excelentă centrare a  lui Nica pentru ca în minutul  90 să închidă tabela de marcaj prin Iordache care lobează balonul de la 25 metri peste Ciocîia.
Un joc care a pus fată-n fată o echipă- C. S. M. Rm. Vâlcea-tânără,dornică de afirmare cu o alta – Petrolul II-fără vlagă,lipsită de inspiraţie.
Au evoluat formaţiile:
Petrolul II Drăgăşani: Ciocîia-Val. Ionescu(cpt. ), Munteanu,   Apostolescu, Drăguşin, Roşu, M. Nicolae, Cărămidă, Gonţ,  Drăguşin, Zamfir, Au mai jucat : Butisteanu şi Tudor.
C. S. M. Rm. Vâlcea: Udeanu- Bilia. M. Pufu, Niţulescu,Greou, Iordache, Ilie , Nica, Oană, Turică,Nicolae. Au mai jucat: Toanţă,Temerel,Gruea.    
  A arbitrat confuz la centru Alin Voicescu ajutat de Marian   Truţă şi Marius Drăghici(toţi din Rm. Vâlcea.)
Observator A. J. F. : Nicolae Niţă (Rm. Vâlcea).