Acasă Liga II CSM preia modelul CFR

CSM preia modelul CFR

96
0

• din ce în ce mai mulţi stranieri îşi fac apariţia în lotul antrenat de Marian Bondrea

După ce, din motive mai mult sau mai puţin independente de voinţa sa, antrenorul Marian Bondrea a renunţat la cinci jucători pe care i-a avut la dispoziţie în pregătiri, tehnicianul vâlcean a spus că mai are nevoie de jucători pentru posturi cheie. Cu doar o săptămână înainte de începerea returului, antrenorul Marian Bondrea se mai confruntă cu o dilemă şi anume alegerea celui de-al doilea stoper. „În acest moment pentru postul de mijlocaş central, valid este decât Vişa. Ruptura fibrilară pe care a suferit-o Vătavu ne-a cam dat planurile peste cap. În aceste condiţii sunt nevoit să-l folosesc în centrul defensivei alături de Vişa pe Dandea sau Băiţa.

În ceea ce-i priveşte pe cei doi, vă pot spune că Dandea este un copil talentat şi dacă va continua să se pregătească serios, sigur va face carieră în fotbal. Băiţa este şi el un jucător interesant, dar este un pic cam lent” – a spus tehnicianul Bondrea, făcând o scurtă analiză a centrului defensivei vâlcene.

Trecând la linia de mijloc, după ce a anunţat că nu va mai conta pe serviciile lui Therry Ekwalla, în acest moment singură soluţie în echipă pentru postul de „închizător” este Larie. Marian Bondrea l-a dorit foarte mult pe Gărgălie, însă transferul său nu s-a putut realiza din cauza preţului cerut de patronul Adrian Mititelu, aproximativ 100.000 de euro, sumă considerată prea mare de către oficialii clubului din Zăvoi.

Vin străinii!

Deşi la un moment dat era dat ca ratat transferul atacantului Jaka Stromajer, oficialii din Zăvoi încă mai speră să-l aducă pe sloven la Vâlcea. Directorul executiv Florin Verigeanu încearcă de mai multe zile să-l convingă pe Stromajer să vină în Zăvoi, însă se pare că motivul principal al atacantului sloven este legat de faptul că nu vrea să joace în Liga a II-a. Portarul bielorus Tsygalko, în vârstă de 24 ani, a încântat pe toată lumea în partida cu Pandurii când a apărat extraordinar fiind băgat între buturile vâlcene la insistenţele lui Marin Condescu. După ce a încântat pe toată lumea şi a fost informat că este dorit la echipă, Tsygalko le-a dat asigurări oficialilor vâlceni că cel mai târziu vineri va ajunge sub comanda lui Marian Bondrea. Mai trebuie menţionat faptul că bielorusul va ajunge în Zăvoi, tot  pe filiera Pandurii. Tot la capitolul achiziţii, trebuie trecut şi slovacul Labun care, începând din această săptămână este jucătorul CSM-ului. Acesta joacă pe postul de mijlocaş central, este un jucător cu experienţă care ar putea fi util echipei vâlcene, însă deocamdată stă destul de prost la capitolul pregătire fizică.

Melcea revine, Stanca accidentat grav

O veste bună şi una rea vin din tabăra celor accidentaţi, Iosif Melcea este aproape refăcut, a reînceput antrenamentele şi este foarte posibil să fie apt de joc chiar din prima etapă. Însă, din păcate, Stanca este accidentat destul de grav, iar verdictul dat de medici este unul îngrijorător pentru fundaşul dreapta. Cu toate că s-a crezut iniţial că are doar meniscul afectat. Însă, în momentul în care a fost consultat în amănunţit, doctorul Anghelescu a constatat că Dumitru Stanca are la genunchiul stâng are un ligament rupt total şi ceva probleme la cartilagii. Acelaşi doctor i-a refăcut meniscul şi urmează în cel mai scurt timp să fie operat şi la ligament, însă cel mai probabil fundaşul dreapta al „municipalilor” va rata complet acest retur de campionat. În aceste condiţii, cel mai probabil pe postul de fundaş va fi reprofilat Marius Pasăre.
Romulus Dumitru