Acasă Liga I Dică la Benfica, Goian la Newcastle?!

Dică la Benfica, Goian la Newcastle?!

97
0

Aşa cum am văzut în ultima perioadă, numele de transferuri vehiculate în Ghencea au fost mai mult praf în ochii suporterilor. Nemulţumit de parcursul echipei în turul de campionat, Gigi Becali a anunţat în ultima perioadă că la Steaua vor veni jucători de top şi la preţuri piperate, însă pe zi ce trece, el este contrazis de realitate. Mai mult decât atât, Adrian Ilie a anunţat că transferul lui Armenteros a căzut, cu toate că patronul spunea că în proporţie de 99%, jucătorul este al Stelei. Ba mai mult, în loc să întărească echipa, Becali s-a pus pe vândut. Nicolae Dică va fi transferat la Benfica Lisabona contra sumei de 4 milioane de euro. În acelaşi timp lusitanii au mai luat încă un român şi culmea jucător aflat în vizorul Stelei, este vorba de bistriţeanul Laszlo Sepsi.

Potrivit unor informaţii din anturajul fraţilor Becali, aceştia au definitivat duminică, în mare secret, trecerea decarului stelist sub comanda spaniolului Camacho, la Benfica. Semnarea contractului pare o formalitate, dat fiind faptul că, Gigi Becali şi-a dat acceptul pentru plecarea lui Dică. Înţelegerea pe care Dică o va parafa cu lusitanii se va întinde cel mai probabil pe trei ani şi jumătate, iar salariul fotbalistului va fi de aproximativ 800.000 de euro pe sezon.
Surse apropiate clubului din Ghencea susţin că şi plecarea lui Dorin Goian este iminentă. Fundaşul stelist a fost urmărit atent în ultima periodă de cluburile din Anglia, însă cea mai insistentă pentru achiziţionarea lui „Goe” este Newcastle United. Gigi Becali este dispus să-i dea drumul lui Goian, mai ales că Ghionea şi Rădoi şi-au revenit după accidentări. Chiar daca a anunţat că nu-l va da pe mai puţin de zece milioane de euro, Gigi Becali este dispus să-i dea drumul chiar şi pentru cinci milioane de euro, bani pe care englezii sunt dispuşi să-i plătească.