Acasă Alte sporturi Voleibaliştii vâlceni au pierdut în deplasare

Voleibaliştii vâlceni au pierdut în deplasare

68
0

Echipa de volei feminin, junioare I, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, antrenată de Marius şi Nicoleta Mărgărit, au disputat duminică în deplasare un meci împotriva sportivelor din Caransebeş, partidă pe care au pierdut-o cu scorul general de 3-1. „Deşi am pierdut această partidă, sunt foarte mulţumit de prestaţia elevelor mele. Ţin să remarc evoluţia Luizei Dinu şi a Claudiei Sandu, care, ca de fiecare dată, au evoluat la parametrii maximi. Pot spune că, până acum, obiectivul nostru a fost îndeplinit. Cu echipa de cadete am reuşit cinci victorii din cinci partide disputate şi suntem pe primul loc în grupă în grupă. Junioarele au înregistrat trei victorii şi trei înfrângeri şi s-au clasat pe locul secund în grupă, de altfel şi obiectivul meu.

După încheierea acestor partide ne vom pregăti pentru faza a doua a competiţiei care va începe anul viitor, pe 25 ianuarie şi la care vor participa primele două echipe din serie. Până atunci vom avea un semi-cantonament pe care îl vom ţine la Râmnicu Vâlcea”, a declarat tehnicianul Nicolae.
Echipa de junioare a mai disputat sâmbătă, la Curtea de Argeş, cu ocazia Zilei Naţionale  României, o partidă pe care au câştigat-o cu 2-1 împotriva sportivele din Câmpulung. Pentru acest rezultat, vâlcencele au fost premiate de primarul localităţii Curtea de Argeş.
Tot duminică, şi băieţii lui Cristi Iancu au susţinut în deplasare o partidă împotriva uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului, gruparea din Câmpulung. Vâlcenii au pierdut cu scorul de 3-0.
Lucian CORNECI