Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Editorial

Căpitan …General!

Plecat de la CSS Triumf Drăgăşani unde a fost pregătit, ca şi Dandea, de profesorul Alexandru Morariu, Alin Udeanu, căpitanul din acest campionat al echipei satelit CSM Rm. Vâlcea nu mai este copilul rebel din trecut şi la vârsta lui de 18 ani priveşte fotbalul cu mult profesionalism pentru un viitor pe care şi-l doreşte sigur şi performant. Încrederea pe care i-au dat-o antrenorii săi Gabi Mangalagiu şi Costel Pană (care l-a luat pe bancă în jocul de la Caracal), atmosfera de la Club, prietenia care-l leagă de toţi colegii (mai ales Lepădatu, Dandea, Negruţ), ajutorul familiei, încredinţarea banderolei de căpitan, o sarcină onorată dar care cere multă personalitate şi deseori multe sacrificii l-au făcut pe Alin să privească cu mult discernământ dar şi cu realism viitorul lui în fotbalul de performanţă.

Cu numai trei goluri primite în acest retur, Alin Udeanu doreşte să-şi onoreze contractul cu CSM Rm. Vâlcea iar atunci când se consideră că este pregătit să facă pasul la echipa mare. Este conştient că va fi o muncă titanică pentru a-şi realiza visul dar nu va precupeţi nici o secundă pentru acest lucru. La Drăgăşani, în faţa propriilor săi suporteri de altădată Alin Udeanu a demonstrat că saltul făcut într-un an de zile este unul uriaş şi acest urcuş, rampă de lansare în marele fotbal poate fi hotărâtoare în cariera sa.
Cu multă franceheţe, fără a se lăsa impresionat de vicisitudinile fotbalului el crede în steaua lui norocoasă. Ca şi el, mulţi dintre noi trebuie să-i fie alături pentru că Alin Udeanu merită această recunoştinţă. Un copil rebel al anilor trecuţi bate cu siguranţă la porţile (de fotbal) performanţei.
Sandu ŞOCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button