Acasă Liga IV S-a impus greu Hidroelectra… „doar” cu 7-0!

S-a impus greu Hidroelectra… „doar” cu 7-0!

105
0

Înfrângerea de la Popeşti a fost ca un duş rece pentru echipa pregătită de Lucian Giurcă. Ulterior acestei partide, au câştigat cu 3-0 în faţa celor de la Unirea Tomşani, dar fără să fi jucat vreun minut, iar acum au spulberat gruparea lui Eugen Roşu, Forestierul Băbeni, cu 7-0, realizând totodată şi scorul etapei. Gazdele au acuzat oboseala după meciul cu Vartex, de la mijlocul săptămânii, cel de „Cupa României, în care s-a jucat aproape 100 de minute”, după cum a apreciat antrenorul băbenar.

Atunci băbenarii s-au considerat dezavantajaţi de arbitri care, nu numai că ar fi ţinut meciul vreo 99 de minute, ci chiar au acordat un penalti pentru Vartex, fază în urma căreia Forestierul a pierdut un punct, important în perspectiva luptei pentru salvarea de la retrogradare.
A venit acest meci cu Hidroelectra în care n-au reuşit să pună chiar nicio problemă adversarilor. În prima repriză, cel puţin, nu a fost decât o fază mai importantă la care a intervenit fostul portar al Forestierului, Laurenţiu Mutu. În rest s-au făcut remarcate doar golurile oaspeţilor. Jucătorii lui Giurcă au marcat din toate poziţiile. În minutul 5 era deja 2-0 pentru Hidroelectra. Autori: Ariciu şi Mătăsaru. Tot Mătăsaru a mai ţintit o dată bara pentru ca juniorul Faur să-şi înceapă recitalul, o dată cu golul de 3-0. Tot el a marcat pentru 4-0, iar mai apoi Mătăsaru a dus scorul la 5-0 în urma penalti-ului acordat de centralul Hoarcă. După pauză, Roşu a început să bage în teren mai mulţi juniori care s-au descurcat mai bine decât o făcuseră seniorii, însă nu atât încât să şi reuşească să mai schimbe ceva pe tabela de marcaj. Până la final oaspeţii au mai marcat de încă două ori prin Faur (ultimul în urma unei frumoase pase cu călcâiul reuşită de Cherăscu) care a stabilit scorul final, de 7-0 pentru Hidroelectra. (S.S.)