Acasă Liga V STIRI – Liga a V-a

STIRI – Liga a V-a

100
0

ŞTIRI – Liga a V-a

 

 

Voinţa Orleşti nu s-a prezentat „acasă”

 

Un lucru mai rar întâlnit în fotbal s-a petrecut la meciul care ar fi trebuit să se dispute între Voinţa Orleşti şi Viitorul Frânceşti. Echipa lui Dobrin Ionescu a câştigat partida lejer, cu 3-0, fără cel mai mic efort. Asta pentru că gazdele nu s-au prezentat pe teren propriu. Nu erau decât vreo 7 jucători, terenul era neregulamentar, asistentul medical lipsea, la fel şi cei care se ocupau de această echipă, astfel că, după ce arbitrii au constatat neprezentarea, pentru că tot făcuseră deplasarea, oaspeţii au mai rămas în Orleşti pentru un antrenament cu o parte dintre jucătorii Voinţei Orleşti.

AS Mihăeşti a stat, dar n-a pierdut primul loc

AS Mihăeşti, trupa „satelit” a clubului FC Oltchim îşi menţine statutul de lideră în Seria a III-a, chiar dacă în etapa de la finele săptămânii trecute a stat. Principala contracandidată, Energia Malaia, a avut un meci preconizat a fi dificil cu Oltul Dăeşti, dar care s-a dovedit destul de lejer. Întâlnirea s-a terminat cu scorul de 6-1 pentru Energia, care-a egalat astfel la puncte pe AS Mihăeşti, însă golaverajul este în continuare favorabil elevilor lui Lucian Catargiu, al căror parcurs este de-a dreptul năucitor: 9 victorii din 9 meciuri jucate.

 

S-a schimbat liderul în Seria a IV-a

 

Aflate la egalitate de puncte înaintea rundei de duminică, ALX Mateeşti şi Dinamo Horezu s-au duelat de la distanţă pentru poziţia fruntaşă în clasament. Ambele au câştigat, dar la diferenţe de scor care-au făcut posibilă schimbarea liderului. Cei din Mateeşti şi-au făcut datoria, au bătut Lera Stroeşti, cândva o lideră a seriei, la scor de forfait, 3-0, dar Dinamo a fost mai eficientă şi a zdrobit pe Real Cernişoara cu 7-1, rezultat care-a permis „câinilor” din Horezu să preia şefia ierarhiei.