Liga V

Ceramica sparta în sase!

CSM Drăgăşani – Ceramica Lungeşti 6-1 (3-0)

 

Ceramica spartă în şase!

Jocul dintre ocupantele primelor două locuri într-o serie în care câştigătoarea rămâne numai o noţiune de timp, considerat de majoritatea un derby, a fost umbrit de o prestaţie modestă a centralului Mihăilă şi a asistentului Pîrcioagă, deciziile lor ducând adesea la incitarea spiritelor şi a lăsa în rândul jucătorilor şi în rândul celor prezenţi la joc un gust amar. Totul a pornit cu stângul când arbitrul jocului „a acceptat” ca pe banca oaspeţilor, pe tot parcursul jocului, să stea persoane fără nici o calitate oficială, care au protestat la orice decizie nefavorabilă, menţinând o stare permanentă de tensiune. De aici şi eliminările erau previzibile (Sticlaru de la gazde pentru injurii aduse unui adversar, Pîrvu de la oaspeţi pentru lovirea unui adversar în minutul 90), iar faza care a îmcins şi mai mult spiritele a fost cea din minutul 87 când Sticlaru a înscris regulamentar, iar arbitrul jocului, la semnalizarea asistentului Pîrcioagă a schimbat decizia în penalti pentru henţ a unui apărător al oaspeţilor (!). A fost un joc în care echipa din Lungeşti a demonstrat că îşi merită locul ocupat în clasament, agăţându-se de orice minge şi punând în deseori probleme liderului. Golul oaspeţilor a fost marcat de Cocoş în minutul 47 – şut de la 20 metri în vinclul porţii lui Vlada. Pentru gazde au înscris: Sticlaru (min. 2, 10, 84 – din lovituri de la 11 metri), Stăvaru (minutul 40), Ziber (minutul 65), Dandea (minutul 87 – din lovitură de la 11 metri).Au evoluat formaţiile:

 

CSM Drăgăşani: Vlada – Stăvaru, Mitală, Traşcă, Ciocea, Olteanu, Dandea, Ziber, Barbu, Sticlaru, Pîrvoiu. Au mai jucat: Turică, Iana, Erciulescu, Marinescu.

 

Ceramica Lungeşti: Ilinca – Alexe, Ştefan, Pîrvu, Neacşa Ilie, Neacşa Ion, Drăghici, Opriţa, Guşe, Acălinei, Cocoş. Au mai jucat: Ciocoş, Dinucu, Constantin Călin, A. Călin.

 

A arbitrat la centru S. Mihăilă (Rm. Vâlcea) ajutat la cele două linii de Cl. Duţă (Drăgăşani) şi A. Pîrcioagă (Rm. Vâlcea). Observator AJF: N. Niţă (Rm. Vâlcea).

– Sandu Şocu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button