Acasă Liga V Debut de sase stele

Debut de sase stele

70
0

CSM Drăgăşani- Olteţul Bălceşti 6-0 (3-0)

Debut de şase stele

Cu un lot de 21 de jucători dintre care 9 juniori, 4 dintre ei abia împlinind 16 ani CSM Drăgăşani a debutat cu dreptul, partenerul său de întrecere – Olteţul Bălceşti, fără un junior, rar punându-i probleme pe tot parcursul celor 90 de minute. Jocul aerisit, plin de artificii tehnice, este rodul muncii de la antrenamente, a jocurilor de pregătire, dar şi al indicaţiilor tactice a colectivului tehnic: antrenorul principal Florin Lupu secondat de Narcis Enăchescu şi Tavi Mâţoc supervzaţi de profesorul Alex Moraru. Şi dacă Nicu Sticlaru (autor a patru goluri) va intra în istoria noului club ca primul marcator, succesul echipei a fost umbrit de eliminarea lui Dragoş Barbu (comportare nesportivă), care pe lângă sancţiunea dictată de Comisia de Disciplină a AJF  va fi sancţionat şi de conducerea clubului. O conducere ce doreşte să creeze toate condiţiile pentru performanţă şi să câştige un pariu cu sine însăşi: readucerea spectatorilor drăgăşeneni în tribunele stadionului. 14 minute a rezistat Olteţul Bălceşti până când Sticlaru deschide spectacolul, înscriind după un un-doi cu Pîrvoiu: 1-0. În minutul 25 va fi 2-0: Barbu dribleză pe dreapta, centrează şi Sticlaru în doi timpi trimite mingea în plasă. Scorul primei reprize va fi stabilit în minutul 38 de Sticlaru care transformă precis lovitura de la 18 metri, după o serie ce driblinguri ale lui Barbu: 3-0.

În partea a doua a meciului, mai exact în minutul 50, o pasă de la Mitală printre fundaşii adverşi este fructificată de Olteanu: 4-0. Va fi, în minutul 70, 5-0: Pîrvoiu crosetează întrega apărare adeversă, este faultat în careu de portar şi de lovitura de la 11 metri este transformată de Barbu. Scorul final s-a stabilit în minutul 85, 6-0: acelaşi Pîrvoiu pătrunde în viteză, driblează şi portarul, centrează şi Sticlaru elegant închide tabela. Pentru CSM Drăgăşani au evoluat, mulţi din ei  acceptând să se despartă de Liga a IV-a şi pornind  de jos să pună umărul la redresarea fotbalului în Drăgăşani: Vlada – Stăvaru, Mitală (căpitan) Ciocea, Ziber (Iana), Olteanu, Dandea (Botoran), Bursă, Barbu, Sticlaru, Pîrvoiu.

A arbitrat Cristi Hoarcă ajutat de Cosmin Nedeloiu şi Bogdan Iordache (toţi din Rm. Vâlcea). Observator AJF: Viorel Neacşu (Drăgăşani).

Sandu ŞOCU