Acasă Liga II Învingeti sau plecati!

Învingeti sau plecati!

115
0

CSM Rm. Vâlcea – FC Bihor

 

Învingeţi sau plecaţi!

 

Zăvoiul vâlcean va clocoti sâmbătă la prânz, la ora meciului CSM – FC Bihor, o partidă extrem de importantă pentru viitorul grupării din Râmnic. Deşi nu au arătat nimic până acum, „municipalii” speră să iasă în sfârşit din pasa neagră în care au intrat. Este greu de crezut că vreun suporter din tribune mai poate tolera încă un pas greşit pe teren propriu. Cu cuţitul la os sunt şi jucătorii, nu numai antrenorii. Eşecul cu FC Caracal mai mult ca sigur că i-a afectat financiar, iar acum vor încerca să se reabiliteze şi să arate că CSM-ul n-a fost degeaba printre revelaţiile sezonului trecut al Diviziei B.

 

Ultimatum pentru Pană

 

Puţini s-au aşteptat la un debut atât de nefast al echipei vâlcene. „Municipalii” au pierdut lamentabil ultimul meci acasă, 1-3 cu FC Caracal, n-au înscris până acum nici un gol în deplasare, iar jocul echipei „scârţâie”! Deja oamenii din tribune nu mai au răbdare, îl contestă vehement pe Pană, fapt ce creează o stare de tensiune în Zăvoi care nu face deloc bine echipei, lucru confirmat şi de antrenorul principal al CSM-ului. Şi totuşi, poate că-n al 12-lea ceas, vâlcenii se vor redresa. Deşi se feresc s-o spună direct, este clar că partida cu FC Bihor poate fi ultima pentru Pană la Vâlcea. Orice alt rezultat decât victoria îl poate demite pe tehnicianul venit cu gânduri mari la Vâlcea. Practic, acum, doar jucătorii îl mai pot salva pe Pană. Dar de ce-ar face-o acum, când n-au făcut-o nici în primăvară, când l-au tocat mărunt pe Furnică?!

 

Cine absentează?

 

„Probabil că voi face 2-3 schimbări în formula de joc faţă de meciul de la Vânju Mare”, spune Costel Pană, care se confruntă în continuare cu câteva probleme de efectiv, cauzate de accidentări. Sunt cunoscute problemele de sănătate ale atacantului Ovidiu Ciortan şi-ale fundaşului Ion Cercel, jucătorii pe care medicii echipei s-au străduit din răsputeri în această săptămână să-i facă valizi până la meciul cu FC Bihor. Şanse mai mari de a juca are doar Ciortan, iar reintrarea lui pe teren ar putea reprezenta acel plus necesar în ofensivă.

 

Arbitrează bucureşteanul Uţică

 

Partida CSM Rm. Vâlcea se va juca sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 11.00, pe stadionul „Municipal” din Zăvoi şi va fi condusă de o brigadă de arbitri din Bucureşti, avându-l la centru pe Sorin Uţică, iar la cele două linii pe asistenţii Florin Stănescu şi Claudiu Florea. Tot din Capitală va veni şi observatorul meciului, Gheorghe Farcaş. În postura de arbitru de rezervă se va afla vâlceanul Laurenţiu Mosor.