Liga V

S-au aplicat amenzi celor care au înjurat arbitrii

S-au aplicat amenzi celor care au înjurat arbitrii

 

Lera Stroeşti a câştigat lejer meciul cu Piovra Lăpuşata în Cupa României. Însă, după cum spun oaspeţii, asta datorită faptului că gazdele au apelat la anumite tertipuri şi nu au respectat regulamentul competiţiei. S-au făcut substituiri şi chiar un jucător suspendat pe viaţă a evoluat în teren pentru echipa din Stroeşti. Însă nu au făcut contestaţie sperând că arbitrul va scrie în raport şi astfel Comisia de Disciplină va putea lua decizii în acest sens. Însă Lazăr şi compania nu au avut decât un singur jucător de judecat la acest meci şi acela al echipei oaspete: Ion Zărnescu de la Piovra Lăpuşata l-a înjurat pe arbitru fiind eliminat de pe terenul de joc. Pentru fapta sa el a fost pedepsit cu o etapă de suspendare şi 30 lei amendă.

După ce am prezentat în ediţia trecută punctul de vedere al unui oficial de la Lăpuşata, care îl acuza pe Toma Ciolacu pentru că a evoluat pe fals motivând că şi-a plătit o amendă de 10 milioane la AJF, acesta din urmă ne-a spus: „Nu e nimic adevărat! Eu am stat pe margine, a fost altcineva în teren cu numele Ciolacu… Confuzia a plecat de la faptul că i-am atras atenţia unuia mai bătrân de la ei, care înjura arbitrii, să se potolească pentru că am fost şi eu sancţionat şi am dat amendă pentru greşelile mele. Cei de la Lăpuşata au evoluat cu o răutate greu de descris. Mă tem de pe acum de meciul de la ei!”

Tot pentru injurii la adresa arbitrului a fost suspendat o etapă şi a fost amendat cu 20 lei şi Andrei Vasile, jucător al echipei Zorile Scundu, care şi-a „ieşit din pepeni” în meciul cu Voinţa Orleşti.

 

În altă ordine de idei, pentru lovirea cu palma a unui adversar (de la Victoria Lungeşti) a fost sancţionat şi Iulian Popa de la Victoria Ştefăneşti. Probabil pentru că era recidivist Popa a primit de suspendare şi o amendă de 20 lei.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button