Liga V

Trei sau patru serii la Divizia Onoare?

AJF decide săptămâna aceasta:

Trei sau patru serii la Divizia Onoare?

Anul trecut au fost patru serii a câte 12 echipe în Divizia Onoare (Liga a V-a). Dintre acestea unele au promovat, iar cele retrogradate nu s-au mai înscris la acest nivel (Inter Suteşti şi Tineretul Diculeşti). Profitând de faptul că au mai apărut câteva grupări noi, în acest moment la AJF Vâlcea se poate conta pe minim 48 echipe în cele de mai jos nivel.

Vineri, ultima zi de înscriere

Pentru buna desfăşurare a activităţii la Divizia Onoare, conducerea AJF solicirtă echipelor afiliate să confirme în scris, până vineri la ora 10.00, dacă vor continua să participe la acest nivel. Deocamdată, cum spuneam, sunt câteva echipe care s-au retras, cele menţionate mai sus plus Coşerea Berbeşti.

Se fac programări în timp util

Dorinţa de a se şti cel târziu vineri pe ce echipe poate conta AJF Vâlcea este motivată prin faptul că actuala comisie de competiţii intenţionează să facă programarea cât mai repede cu putinţă pentru ca echipele să nu se mai aglomereze în ultimul moment la secretariatul AJF, acolo unde vor mai avea de înregistrat legitimaţii, de pus vize etc. Totodată se va analiza propunerea vicepreşedintelui Pintilie de a se forma doar trei serii pe criteriu geografic, cu scopul de a exista mai multe meciuri la acest nivel, unii delegaţi de echipe solicitând acest fapt. Din păcate această propunere bună a lui Pintilie nu poate fi adoptată întrucât la Adunarea Generală s-a decis sistemul competiţional şi s-a prevăzut clar numărul de echipe care vor promova / retrograda între cele două eşaloane ale fotbalului judeţean.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button