Liga II

STIRI – Liga a II-a

ŞTIRI – Liga a II-a

 

Rezervele CSM-ului au pierdut cu Petrolul Brăila

 

Între cele trei partide amicale pe care CSM Rm. Vâlcea le-a disputat săptămâna trecută se numără şi întâlnirea de la Brezoi, în compania formaţiei locale Petrolul Brăila, grupare aflată în cantonament în Vâlcea. Folosind un „unsprezece” în care şi-au făcut apariţia o serie de jucători tineri, de perspectivă, echipa antrenată de Costel Pană şi Dumitru Teleşpan s-a înclinat cu 1-2, golul „municipalilor” fiind înscris de Raicu, aflat la ultimul său meci în tricoul echipei. În acest meci, tehnicienii l-au putut vedea din nou la lucru şi pe Georgescu, care s-a recuperat miraculos în ultima perioadă, a ajuns acum la un potenţial de 95 la sută şi, dacă se va considera că poate fi util echipei ar putea să şi joace în prima etapă a turului, la Târgovişte. Dintre vechii titulari doar Pampea, Raicu, Georgescu, Murineanu şi Dumitru s-au aflat pe teren.

 

Încă un jucător de culoare în Zăvoi

 

CSM Rm. Vâlcea şi-a asigurat recent semnătură fundaşului central Emanuel Cristian Sintowe, un jucător de culoare, care provine de la echipa de liga a treia Girocul Timişoara. La cei 22 de ani pe care-i are, Emanuel Cristian, aşa cum le place oficialilor vâlceni să-l treacă în foile de arbitraj, a arătat reale calităţi şi poate fi o soluţie pentru defensiva pe care Pană vrea s-o încropească în Zăvoi.

Altfel, oficialii CSM-ului ne-au servit săptămâna trecută o veste surprinzătoare: fundaşul Raicu nu va mai face parte din lotul echipei vâlcene pentru sezonul viitor. Locul său va fi acoperit de celălalt fotbalist de culoare din lotul pregătit de Pană şi Teleşpan, Ali Kalvin.

 

S-a terminat montarea scaunelor pe „Municipal”

 

Începute acum aproximativ o lună de zile, lucrările de montare a scaunelor pe stadionul „Municipal” s-a finalizat săptămâna trecută, aşa cum s-a stabilit iniţial, chiar înainte de Zilele Râmnicului. Din câte se pare, capacitatea tribunelor va fi de 10.300 de locuri pe scaune. În peluza de lângă vechea tabelă de marcaj, acolo unde vor fi direcţionate din acest an, de regulă, galeriile formaţiilor vizitatoare, nu au fost amplasate decât bănci, pentru a fi evitată distrugerea scaunelor de către suporterii mai turbulenţi ai echipelor adverse. Odată finalizată şi amenajarea terenului II de antrenament, unde-a fost întins covorul de iarbă artificială şi s-au înălţat stâlpii de nocturnă, oficialii clubului din Zăvoi au decis ca restul scaunelor rămase de pe „Municipal” – vreo 400 – să fie montate în micuţa tribună de acolo.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button