Acasă Liga IV Jandarmii au demonstrat cine sunt sefii fotbalului în sudul judetului

Jandarmii au demonstrat cine sunt sefii fotbalului în sudul judetului

123
0

Petrolul II Drăgăşani – Alma Lex Drăgăşani 1-6  (0-3)

Jandarmii au demonstrat cine sunt şefii fotbalului în sudul judeţului

* când sunt în formulă completă, nici un adversar nu le stă în cale

Început cu 45 de minute întârziere datorită organizării de către primăria Drăgăşani pe pista stadionului a unui raliu cu maşini de teren, derby-ul local s-a desfăşurat într-un singur sens. Dacă în urmă cu o săptămână Alma Lex nu-şi găsea cadenţa în faţa liderului, în jocul cu concitadina sa a reuşit să ofere celor prezenţi un spectacol de calitate, făcând knock-out trupa lui Viorel Ionescu şi Mitică Dobre. Fără Bădoi, N. Buniţă şi cu numai doi jucători pe banca de rezerve, echipa profesorului Adi Lupu s-a întrecut pe sine, conducând jocul din primul şi până-n ultimul minut. De cealaltă parte Petrolul, cu cel mai bun 11 posibil a păcătuit prin pase laterale, rareori poarta lui Tănasie fiind ameninţată. Cu un singur jucător, Alin Dumitrescu, care a mai încercat să facă puţină ordine la mijlocul terenului, petroliştii nu puteau emite mai multe pretenţii. Vă prezentăm în continuare „scenariul” după care s-au marcat cele şapte goluri ale partidei:

Minutul 6: 0-1. Stoican, care împreună cu T. Buniţă şi Buşu au filtrat multe mingi la mijlocul terenului, şutează puternic de la 30 de metri în plasa porţii cu Mitrache. • Minutul 20: 0-2. Buşu îl găseşte foarte bine cu o pasă pe Ciopor, acesta este faultat la 17 metri iar lovitura liberă executată de T. Buniţă este de manual: balonul se duce în vinclul porţii lui Mitrache. • Minutul 37: 0-3. Ciopor este la originea golului creând o frumoasă fază, iar pasa lui este fructificată de Baciu. • Minutul 52: 1-3. Centrarea lui Marian Nicolae este fructificată de Alin Dumitrescu, după ce Sticlaru luftează. • Minutul 62: 1-4. „Un-doi” Cipor – Stoican şi ultimul cu o „scăriţă” elegantă îl învinge pe Mitrache. • Minutul 69: 1-5. Stoican centrează în mijlocul careului şi Mitală, cu capul, înscrie. • Minutul 71: 1-6. T. Buniţă încheie suit golurilor echipei sale cu un şut de la 20 de metri.

Au evoluat formaţiile:
Petrolul II: Mitrache – Ciocea, Nicolae, Zamfir, Dumitrescu, Sticlaru, Drăguşin, Munteanu (Roşu), Ionescu (cpt), Barbu (Drăguşin), Butişteanu (Tudor).

Alma Lex: Tănasie – Stăvaru, Traşcă, Mitală, Buşu, T. Buniţă, Stoican, Stoica, Vlada (Hote), Cipor (Bujor), Baciu.

Au arbitrat: la centru – C. Popescu, ajutat la cele două linii de V. Niculicioiu şi A. Criveanu. Observator AJF: Viorel Neacşu.