Liga II

Mai vine si vremea noastra?

CSM Rm. Vâlcea – Poiana Câmpina

 

Mai vine şi vremea noastră?

 

Rămaşi fără şanse la locul 2, fotbaliştii echipei CSM Rm. Vâlcea mai joacă acum doar pentru orgoliu, rănit rău de tot în ultimele confruntări din Divizia B. Patru înfrângeri consecutive este clar că e prea mult chiar şi pentru răbdarea oficialilor clubului, care şi-au ascuns nerealizările din ultima perioadă ale echipei în spatele afirmaţiei că formaţia din Zăvoi nu-şi dorea promovarea pe prima scenă a ţării. O promovare despre care s-a vehiculat că nu putea fi susţinută financiar. Poate că există şi dreptate în această afirmaţie, dar de aici şi până la atitudinea jucătorilor, care au înregistrat o cădere de formă evidentă, e un drum cam lung. Este greu de crezut că aproape aceiaşi fotbalişti care toamna trecută puneau la respect echipe importante din Seria a II-a a Diviziei B au ajuns acum nişte simpli anonimi.

 

Oaspeţii caută puncte preţioase la Vâlcea

Poiana Câmpina vine pe „Municipal” din postura formaţiei cu-o foame enormă de puncte, care să-i ajute să aibă un final de campionat mai liniştit. În ultima perioadă, apele în zona retrogradării au început să devină tot mai învolburate, iar lupta s-a întins şi dincolo de teren, „în culise”. Pentru Alin Savu şi colegii săi, jocul de sâmbătă, 20 mai, poate însemna un bun prilej de reabilitare, altfel, s-ar putea ca echipa să sufere enorm în acest final de sezon. Rămâne de văzut dacă antrenorul Adrian Furnică va izbuti să le redea iarăşi jucătorilor încrederea în forţele proprii, aşa cum s-a întâmplat în tur. În caz contrar, s-ar putea ca remanierile preconizate de conducerea clubului (antrenori şi jucători) să aibă loc mai devreme decât erau aşteptate.

Revin Câmpeanu şi Lepădatu la CSM

În meciul cu Poiana Câmpina, la CSM poate reintra atacantul Adrian Câmpeanu, accidentat la precedenta partidă de pe teren propriu cu Dunărea Giurgiu, ca şi mijlocaşul Victor Lepădatu. Însă în continuare antrenorii Adrian Furnică şi Cristian Lazăr nu pot conta pe serviciile fundaşilor Balaci, Georgescu şi-a atacantului Ciortan, pentru toţi acest sezon fiind deja încheiat. În plus, datorită cumulului de cartonaşe galbene, tehnicienii CSM-ului nu-l vor utiliza în defensivă pe Bier.

 

Alin Trandafir: „Sperăm să luăm toate cele 12 puncte în ultimele patru runde!”

 

Preşedintele clubului vâlcean, Alin Trandafir, nu-şi pierde nici acum încrederea că echipa va reuşi să se revanşeze faţă de suporteri în acest final nebun de sezon. „Nici jucătorii nu-şi explică de unde-a apărut această criză de formă. În viaţa unei echipe sunt şi clipe mai bune şi clipe mai rele. Forma lor la un moment dat a determinat să se facă unele speculaţii că pot să ajungă în Divizia A. La nivelul conducerii însă nu a existat acest obiectiv, era posibil orice, însă o eventuală promovare cred că era doar o fabulaţie. Din toate punctele de vedere, jucătorii aveau condiţiile cele mai bune pentru a da tot ce e mai bun din ei. Exista o primă de promovare foarte consistentă dacă izbuteau să termine pe locul 2 şi să încheie victorioşi barajul, aşa că nu se poate opune problema că nu erau stimulaţi. Era un culoar favorabil, ce-i drept, dar uite că nu a fost aşa. Se pare că au şi ei nişte limite, iar acum s-a văzut că suntem doar o echipă de locurile 4-5. Şi totuşi ne e bine şi acolo! Totuşi, eu sper să luăm 12 puncte în ultimele patru runde, pentru a-i mulţumi măcar pe suporteri, fără a ne mai gândi la şansele noastre de a mai prinde barajul”, ne-a declarat Alin Trandafir. Altfel, Trandafir a făcut un apel către suporterii echipei, pe care i-a îndemnat să revină alături de echipa de fotbal: „Sper ca publicul să aibă în continuare încredere în echipă. Toată lumea şi-a făcut iluzii, dar se pare că atunci când apar probleme, toţi cei care au fost alături de noi în tribunele stadionului din Zăvoi au cam dat bir cu fugiţii. Eu sper că până la urmă, în acest final de sezon, vâlcenii vor reveni alături de noi”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button