Liga V

STIRI – Divizia Onoare

ŞTIRI – Divizia Onoare

 

 

La Zătreni încep lucrările de modernizare a bazei sportive

După ce preşedintele Mihai Persu a asistat la un meci de fotbal de la Zătreni şi s-a convins că din punct de vedere al lotului şi al seriozităţii conducerii clubului nu sunt probleme pentru ca Olteţul să urce în Divizia D, a constatat şi faptul că baza sportivă nu corespunde saltului competiţional. Astfel la Zătreni vor trebui construite în primul rând vestiare dotate cu apă curentă. Potrivit spuselor celor de la Zătreni, conducerea primăriei se va implica serios în această problemă, primarul Constantin Liţoiu fiind dornic ca în acest mandat al său ca prim-edil al localităţii să se consemneze promovarea istorică a echipei în Divizia D.

Ceramica Lungeşti se poate spera de anul viitor la primul loc

Una din puţinele echipe neînvinse de lider este Ceramica Lungeşti. Dacă s-ar realiza un clasament al returului, această formaţie ar fi la egalitate cu liderul Olteţul Zătreni, având un parcurs excelent. Chiar şi în partida contra celor de pe primul loc, ceramiştii nu s-au făcut de râs şi au terminat partida neînvinşi. Oaspeţii au apreciat disciplina echipei din Lungeşti şi talentul unor jucători tineri. În opinia celor din Zătreni, echipa Ceramica ar putea să „tragă” din campionatul viitor la promovarea în elita fotbalului judeţean.

Luptă relansată pentru promovare după rezultatul de la Surupate

 

Într-un moment în care se credea că Steaua Mânăstireni, echipă ce-şi dispută meciurile de pe teren propriu la Surupate, nu va avea nici o problemă în a-şi asigura promovarea, se pare că iţele s-au încurcat după ce Unirea Tomşani a câştigat meciul direct cu 2-0. Eşecul echipei Steaua nu l-a afectat prea tare pe Cristi Manu, unul din conducătorii echipei de la Surupate care a câştigat 60 de milioane săptămâna trecută din partea unui important trust naţional de presă. Manu a spus că nu va da nici un ban la echipă: „Eu nu bag bani în fotbal! Sunt prea deştept ca să nu fac aşa ceva. Eu găsesc pe alţii mai fraieri şi îi atrag să-şi cheltuiască banii lor!” Interesant este faptul că, dacă Steaua va termina pe primul loc, Manu va trebui să găsească bani nu doar pentru cheltuielile din Divizia D, ci şi pentru modernizarea bazei sportive pe care preşedintele Mihai persu nu o consideră corespunzătoare eşalonului superior al fotbalului vâlcean.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button