Liga II

Trupă nouă în Zăvoi

• Perianu, Brujan, Dinu, Constantinescu şi Câju – primele achiziţii ale CF Chimia • Pandurii a împrumutat la Vâlcea trei jucători: Ad. Popescu, Vătavu şi Kutlacik • Vidakovic s-a transferat la Gaz Metan Mediaş

În spiritul bunei înţelegeri pe care Clubul Sportiv Municipal o are cu Pandurii Tg. Jiu, prin SNLO condusă de Marin Condescu (societate care are acţiuni la gruparea din Zăvoi), gorjenii au acceptat să împrumute la CF Chimia trei jucători: Ad. Popescu, Vătavu şi Kutlacik. La capitolul noutăţi pot fi trecuţi Ciprian Dinu, fostul căpitan al echipei Jiul Petroşani, Sergiu Brujan (30 ani) – fundaş, de la Oţelul Galaţi, Alexandru Perianu – portarul echipei Industria Sârmei Câmpia Turzii, Marian Constantinescu (27 ani) – fundaş, de la FC Braşov.

Ultima achiziţie se numeşte Enache Câju (26 de ani), despre care preşedintele Alin Trandafir a spus că a evoluat în 15 meciuri pentru echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău în Liga I. În sezonul 2006-2007, Câju a evoluat la Delta Tulcea, cu care a reuşit promovarea în primul eşalon, dar până la urmă nu a mai ajuns în elita fotbalului românesc, nici el, şi nici echipa. Altfel, sârbul Nemanja Vidakovic s-a transferat la Gaz Mediaş Mediaş, echipă proaspăt promovată în Liga I, pentru care a semnat pe trei sezoane.

Cantonamente în Serbia şi Austria

Sub comanda lui Marin Barbu, fotbaliştii din Zăvoi vor efectua în această vară două stagii de pregătire. Primul va avea loc în Serbia, în perioada 6-14 iulie, iar al doilea în Austria, între 17 şi 31 iulie. Altfel, până la startului noului sezon, CF Chimia va susţine o serie de partide amicale, inclusiv cu câteva grupări din prima ligă a ţării.
Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button