Liga II

Marius Mitu & Co. iau pulsul Ligii I

GLORIA BISTRIŢA – CSM RM. VÂLCEA
* vineri, 28 octombrie, de la ora 15.00 (în direct pe DigiSport 1), vâlcenii joacă la Bistriţa, împotriva Gloriei lui Jean Pădureanu

Tânărul tehnician Marius Mitu a avut norocul de partea lui în primele trei meciuri ca antrenor principal la CSM Rm. Vâlcea. Sub comanda sa, echipa din Zăvoi a cules 7 puncte din 9 în această perioadă şi a urcat până pe locul 8 în ierarhia Seriei a II-a din Liga a II-a. Lucrurile se vor complica însă în următoarele etape, programul CSM-ului fiind unul cu adevărat infernal.
Practic, greul va începe odată cu deplasarea pe care vâlcenii o vor efectua în fieful Gloriei Bistriţa, liderul Seriei a II-a. Duelul va avea loc la finele acestei săptămâni, mai precis vineri, 28 octombrie, de la ora 15.00.

Fundaşul Plecanciuc, din nou la dispoziţia staff-ului tehnic

La Bistriţa, antrenorii Marius Mitu şi Dumitru Teleşpan îl vor avea la dispoziţie şi pe Florin Plecanciuc, indisponibil în ultimele 10 zile din pricina unei întinderi pe care a suferit-o în timpul partidei cu FC Argeş (2-2). Fundaşul în vârstă de 23 de ani şi-a reluat antrenamentele la începutul acestei săptămâni, iar acum e gata să dea din nou totul pentru trupa din Zăvoi.

Meciul de la Bistriţa va fi live pe DigiSport

Iubitorii fotbalului din Vâlcea vor putea urmări în direct meciul CSM-ului de la Bistriţa, graţie faptului că acesta va fi televizat. Partida va fi transmisă live pe canalul DigiSport 1, care a preluat de la mai multe echipe din Liga a II-a drepturile de televizare pentru actualul campionat.
Partida va fi condusă, la centru, de arbitrul Marius Omuţ (Oradea), acesta urmând a fi ajutat la cele două linii de asistenţii Ovidiu Timar (Marghita) şi Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca), rezervă fiind Dan Florin Dreve (Cluj-Napoca). Observatorii acestui duel vor fi Gyula Vereş (Sf. Gheorghe) şi Valer Nichimiş (Alba Iulia).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button