Liga II

„Municipalii”, mai slabi decât „codaşii” Ligii a III-a

CSM RM. VÂLCEA – ATLETIC BRADU 0-1

Cu doar câteva zile înaintea startului returului Ligii a II-a, CSM Rm. Vâlcea nu arată deloc bine, iar rezultatele din amicale vorbesc de la sine despre criza prin care trece echipa din Zăvoi. Ultima „ispravă” a jucătorilor pregătiţi de Marius Mitu şi Dumitru Teleşpan s-a consumat vinerea trecută, atunci când „municipalii” au pierdut la limită, cu scorul de 1-0, partida susţinută chiar pe Stadionul „Municipal”, în compania formaţiei argeşene Atletic Bradu, care în acest moment ocupă ultimul loc în Seria a IV-a din Liga a III-a!

Gafa portarului Radu Chiriţă a decis meciul

Fără cinci piese de bază din angrenaj (Văduva, Vizitiu, Pribac, Stoica – toţi absentând din cauza unor probleme medicale şi Vătăjelu – convocat la lotul naţional Under 19 al ţării noastre), CSM-ul a arătat ca o echipă fără vlagă. Unicul gol al partidei a survenit în urma unei gafe a tânărului portar Radu Chiriţă, care a degajat greşit o minge, chiar în piciorul unui adversar, iar acesta n-a mai avut de îndeplinit decât o simplă formalitate.
În meciul cu Atletic Bradu, CSM Rm. Vâlcea a evoluat în următoarea alcătuire: Tufişi – Eremia, Fl. Plecanciuc, Ionuţ Popescu, Iosif Kalai, Thiandoum Daouda, Constantin Vasile, Gigel Ene, „Jackie” Nicolae, Gogoşoiu, Makhtar. Au mai fost folosiţi Radu Chiriţă, Lajo Traore, Christian N’Kongue, Bangali, Fl. Pârvu, Androu şi Alex. Ionescu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button