Acasă Volei Voleibaliştii lui Marius Mărgărit au obţinut prima victorie din acest sezon

Voleibaliştii lui Marius Mărgărit au obţinut prima victorie din acest sezon

94
0

La finele săptămânii trecute, echipa de volei a Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân”, din Rm. Vâlcea, a avut parte de o zi extrem de fastă în Campionatul Naţional. Duminică, 18 noiembrie, juniorii pregătiţi de Marius Mărgărit au reuşit să se impună categoric, pe teren propriu, în faţa formaţiei LPS CSŞ Braşov. Tinerii voleibalişti din Sala Capela şi-au adjudecat victoria cu scorul de 3-0 (pe seturi: 25-9, 25-21, 25-21).

Marius Mărgărit:
„Elevii mei au jucat senzaţional. Pur şi simplu, au făcut spectacol!”

„A fost un meci extraordinar de frumos, elevii mei au jucat senzaţional. Pur şi simplu, au făcut spectacol! Am început partida excelent, am câştigat rapid primul set, la 9, dar, după acesta, jocul s-a mai echilibrat. Iar asta şi pentru că, observând diferenţa netă de valoare dintre noi şi adversari, am decis să-i introduc pe teren pe toţi componenţii lotului. Le-am dat tuturor şansa să joace în acest meci, inclusiv rezervelor, să acumuleze la rândul lor cât mai multă experienţă. Repet, a fost un spectacol deosebit de volei, le-am arătat tuturor cât de frumos este acest sport, de aceea sunt foarte mulţumit de cât de bine au evoluat elevii mei! Dacă ar fi jucat la fel aşa şi cu Craiova, în precedentul nostru meci de acasă, pe care l-am pierdut categoric, cu 3-0, sigur ne-am fi adjudecat atunci unul sau chiar două seturi”, a subliniat Marius Mărgărit.

Eduard Glodeanu, Florin Teodorescu şi Alexandru Al-Ioanei, cei mai buni în meciul de duminica trecută

După partida de week-end-ul trecut, cu LPS CSŞ Braşov, antrenorul vâlcean i-a remarcat în mod special pentru prestaţia lor pe Eduard Glodeanu, Florin Teodorescu, precum şi pe ridicătorul Alexandru Al-Ioanei. „Toţi jucătorii care au intrat pe teren au evoluat bine, dar trei dintre ei s-au ridicat peste ceilalţi în acest duel. Mă refer la Eduard Glodeanu, Florin Teodorescu şi la ridicătorul Alexandru Al-Ioanei”, a conchis Marius Mărgărit.
În următoarea rundă din Campionatul Naţional de volei pentru juniori, care va avea loc peste două săptămâni, mai precis pe 2 decembrie, echipa Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” va juca în deplasare, la CSŞ Blaj. (N.C.)