Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• Din câte se pare, portarul de 15 ani al CSM-ului, Laurenţiu Brănescu, care a bifat deja câteva meciuri ca titular la echipa de seniori a grupării din Zăvoi, atât în Liga a II-a, cât şi în Cupa României, este foarte aproape de un transfer la celebra grupare engleză, Aston Villa Birmingham, câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în anul 1982. 

• Ultimul eşec pe teren propriu al echipei CSM Rm. Vâlcea (2-4 cu FCM Tg. Mureş) i-a îndepărtat şi mai mult pe puţinii suporteri care mai veneau la meciuri în Zăvoi. Toţi sunt convinşi acum că trupa lui Alin Artimon nu va mai emite nicio pretenţie în actualul sezon, aşa că nu vor să-şi mai piardă sâmbetele deplasându-se pe Stadionul „Municipal” pentru a-i vedea pe fotbalişti dându-şi cu stângu-n dreptu’! În fond, în condiţiile în care se apropie iarna şi gerul, le va fi mult mai bine oamenilor să stea liniştiţi, în fotoliu, la „căldurică”, să urmărească la televizor, de „nşpe” ori, reluări ale unor partide din toate campionatele lumii. 

• Tot mai mulţi oameni de fotbal din Vâlcea se arată nemulţumiţi de parcursul în Liga a III-a al echipei Ghecon Lăpuşata, iar printre aceştia se numără, de vinerea trecută, şi preşedintele unei grupări din subsolul Ligii a IV-a. „Până şi noi, cu echipa pe care o avem în prezent, am fi reuşit să câştigăm mai multe puncte!”, s-a exprimat oficialul în cauză, după ce a fost prezent la Corabia, la meciul Ghecon-ului cu Progresul. 

• Încet-încet, Cozia Călimăneşti a ajuns pe locul secund în clasamentul Ligii a IV-a. Deocamdată, nimeni nu spune că echipa antrenată de Gabriel Mangalagiu are ca obiectiv promovarea în eşalonul superior. Tot astfel s-a întâmplat însă şi anul trecut (ce-i drept, la un nivel mai înalt, adică în Liga I!) cu oficialii Unirii Urziceni. După ce au declarat mai mereu că nu vizează titlul de campioană, elevii lui Dan Petrescu au dat totuşi „lovitura”, iar acum fac senzaţie inclusiv în Liga Campionilor! Cine garantează că nu se va întâmpla la fel şi în Liga a IV-a vâlceană, şi anume că „Unirea cea mică” (a se citi Cozia Călimăneşti) nu va dărâma până la urmă „Dinamo cel mare” (adică Oltul Ioneşti 2009)? La finalul săptămânii se va decide într-un fel care e totuşi echipa mai tare! 

• O echipă din Liga a V-a încearcă să profite din plin de campania electorală pentru funcţia de preşedinte şi să obţină fonduri din partea organizaţiilor locale ale partidelor politice pentru a exista cel puţin încă un sezon. Preşedintele acestei grupări şi-a propus să facă propagandă (inclusiv pe tricourile de joc) acelui candidat care îi va garanta că îi va acorda sponsorizări „modice”: adică vreo două rânduri de echipamente noi de joc, câteva mingi, precum şi nişte recompense financiare. Numai că, acţionând în acest fel, oficialul s-ar putea trezi că a făcut rost în decembrie nu de două, ci de mai multe seturi de echipamente de joc, dar şi de o căruţă de mingi. Bineînţeles însă că nu se va supăra!

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button