Bârfe

Zvonuri (ne)bune de luat în seamă

• După ce a revitalizat echipa de fotbal şi a adus îmbunătăţiri majore bazei sportive din Măciuca, având în plan şi alte modernizări, omul de afaceri Dan Niţu, patronul firmei Damila, intenţionează să înfiinţeze în aceeaşi localitate şi un centru de copii şi juniori. Altfel, deşi ocupă unul dintre poziţiile fruntaşe în ierarhia Ligii a IV-a şi dă impresia că se va bate pentru primul loc în acest sezon, Damila nu are ca obiectiv promovarea în eşalonul superior. Antrenorului Ion Ştefan i s-a cerut doar clasarea pe podium.

• Deşi ocupă în acest moment ultimul loc în Liga a III-a, Ghecon Lăpuşata încă nu a renunţat la luptă şi este decisă să se salveze de la retrogradare. Cum revenirea în „Judeţ” după doar un campionat nu ar pica deloc bine nici patronului Dan Mazilu şi nici senatorului Laurenţiu Coca, este de aşteptat ca Ghecon să înregistreze în etapele următoare o creştere semnificativă, care s-o urce pe una dintre poziţiile din clasament care asigură liniştea.

• Spre deosebire de alte meciuri, săptămâna trecută, cu FC Oltchim, a fost linişte şi ordine pe banca Ghecon-ului, iar acest lucru i-a uimit pe unii dintre spectatorii fideli ai echipei din Lăpuşata, care îşi dispută meciurile la Berbeşti. „Să fie oare din cauza presei!?”, s-au întrebat câţiva oameni din tribună, aluzie la faptul că derbiul judeţean captase atenţia masivă a reprezentanţilor mass-media şi nu numai. „Indicaţiile” şi încurajările au venit de această dată din gura tunelului de acces spre terenul de joc, de unde jucătorii antrenaţi de Viorel Ciofâcă au fost susţinuţi frenetic de câţiva apropiaţi ai Ghecon-ului.

• Un ziarist din presa vâlceană, care a început să fie hulit de mai toţi oamenii de sport pentru caracterul său, continuă să bage strâmbe unor oficiali astfel încât contestatarii săi, care l-au blamat mai mereu, să aibă de pierdut. Numai că unii deja s-au prins de meteahna lui şi-i râd mereu în nas!

• În condiţiile în care Viborg HK, care are două jucătoare gravide, nu pare a mai emite pretenţii la câştigarea Ligii Campionilor, iar ETO Gyor e cam la jumătate din potenţial fără Anita Gorbicz, se pare că Oltchim Rm. Vâlcea se va duela cu Hypo Viena (poate şi cu FCK Handbold Copenhaga) pentru a cuceri trofeul suprem în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button