Auto-Moto

Volkswagen lansează noul Golf Variant

VWGolf VariantNoul Golf Variant este disponibil la Nurvil, distribuitorul tău Volkswagen.

Noul Golf Variant oferă suficient caracter – pentru cele mai variate caractere. Noul Golf Variant oferă în varianta de serie mai mult confort, siguranţă şi capacitate inovatoare. Gama extinsă de dotări suplimentare exclusiviste conferă mai multe faţete noului Golf Variant.
Noua generaţie a modelului Golf Variant este disponibilă pe piaţa din România din 24 septembrie şi este echipată în versiunea de bază cu lumini de rulare pe timp de zi şi climatizare automată.
 Noul Golf Variant se lansează oficial şi in România dupa ce a fost prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Lansarea oficială a noului Golf Variant va fi marcată de evenimente tematice organizate de către distribuitorii Volkswagen. Invitaţii la aceste evenimente vor avea ocazia să participe la sesiuni de test-drive şi să afle detalii complete despre noul model.
Noul Golf Variant preia de la modelul Golf liniile de design frontale şi motorizările diesel şi pe benzină.
Daiana Stoicescu, PR Volkswagen, descrie noul Golf Variant : « Oglinzile exterioare cu semnalizator integrat sunt vopsite în culoarea caroseriei şi se integrează optim în designul impresionant al caroseriei, astfel sunt remarcate foarte bine de alţi participanţi la trafic.
Secţiunea frontală dinamică cu farurile care se îngustează şi realizează o trecere perfectă către lamelele grilei radiatorului conferă o imagine impresionantă noului Golf Variant. Grila impunătoare de aerisire de sub bara sportivă de protecţie întregeşte liniile inconfundabile ale secţiunii frontale.
O notă de lux se remarcă la interiorul noului Golf Variant. Aceasta ambianţă este asigurată de scaunele sport încălzite şi de tapiţeria de calitate superioară. Capitonajele portierelor şi covoraşele din material textil faţă şi spate sunt adaptate la nuanţele de culori ale interiorului la fel ca maneta frânei de mână îmbrăcată în piele. » şi subliniază că :  «  Elementele cromate şi inserţiile decorative la nivelul planşei de bord şi al întrerupătoarelor completează ambianţa nobilă »
Noua generaţie a Golf-ului Variant este disponibilă la toţi distribuitorii din ţară cu trei motorizări, unul pe benzină, de 1.4 litri şi 122 de cai putere, şi două diesel-uri cu tehnologie Common Rail de 105 si 140 de cai putere.
Două noi motoare pe benzină de 80 şi 102 cai putere, însoţite de gama TSI de122 şi 160 de cai putere.
Toate cele şase motoare respectă cerinţele impuse de noua norma Euro 5.
Preţul de pornire pentru noul Golf Variant este de 13.685 EUR (TVA inclus), versiunea de bază oferă clientului Sistem electronic pentru menţinerea stabilităţii maşinii (ESP)-inclusiv sistem de antiblocare a roţilor-ABS, sistem de blocare electronică a diferenţialului-EDS, sistem de reglare a forţei de tracţiune-ASR, şase airbaguri, lumini pentru rulare pe timp de zi, bare de amarare, geamuri electrice, oglinzi electrice şi încălzite, banchetă rabatabilă, închidere centralizată şi climatizare automată, servodirecţie electromecanică reglabilă în funcţie de viteză, triunghi reflectorizant, torpedou iluminat cu sistem de răcire interior, bare de protecţie în culoarea caroseriei, suspensii sport (pentru BMT), prindere ISOFIX pentru 2 scaune copil pe bancheta din spate, bancheta spate rabatabilă asimetric, scaun şofer reglabil pe verticală, centuri de siguranţă în 3 puncte pentru toate locurile cu reglare pe verticală şi sistem de pretensionare pentru cele din faţă; sistem de avertizare sonoră pentru cele din faţă, bare longitudinale negre, închidere centralizată cu telecomanda, geamuri termoizolante în tentă verde.
Sursa: Porsche Romania/ Nurvil Rm. Valcea

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button